Emmy's

Kategori: VIDEO.

WE WERE SO ALIVE, NOW IT'S SUNDAY.

Här kommer en liten video från när jag var i Portugal i sommras. Hittade en låt från urban cone som hade en så passande text, eller ja just den raden, we were so alive, now it's sunday. Jag vill bara en liten liten känsla av sommar och sol. Här kommer i alla fall en liten kort film på när jag var där. Kram och ha en fin söndag. 

- TACO EVENING -

VÄLJ HD!

Här kommer filmen som jag lovade, tycker den blev riktigt mysig! Det tar så långt tid att greja med sånt här men det är värt det, kommer bli kul att kika på senare i livet haha. Nu ska jag snart kosa i säng för det har varit en lång dag idag. Skola vid kvart över nio som gäller, sen plugg. Vi hörs imorgon! 

-YOUTUBE VIDEO-

Malta 2013                                                                                                                         Get ready with me video

Ja som sagt i förra inlägget tänkte jag föra över alla gamla videoklipp så jag tänkte passa på att göra det idag, det blir ju inte sådär jätte snyggt när alla kommer upp samtidigt men men! Vill passa på att säga att jag alltid har HD kvalitet på min y-t videos, så väljd det. Stor skillnad! kram

-VIDEOFYME-

Här kommer alla mina videofyme filmer under de snaste året, de fick bli såhär eftersom jag inte kan överföra filer från min gamla blogg så tänkte lägga upp klipperna här. Vissa är gamla och inte sådär värst intressanta men tänkte ifall ni vill se dessa. I nästa inlägg kommer även alla mina youtube filmer. Visst är det inte speciellt snyggt när alla kommer såhär men men! 

-STHLM-

Här kommer världens kortaste film, som sagt så var jag inte sådär jätte extited på att göra en film men jag filmade lite i alla fall, haha hope u like it. 

Upp