Emmy's

Kategori: RESOR.

SPA.

Fantastisk väder och spa där man kan sitta ute med utsikt mot havet - helt perfekt. Det var så otroligt skönt. Imorgon åker vi hem. Det känns lite vemodigt, för jag hade kunnat vara här längre samtidigt som det finns saker att göra hemma såklart. Jag ser fram emot en ny vecka nästa vecka. Jag tror det blir bra. 

SIS, HAPPY B DAY.

- Idag fyller kära sis 30 barr! Hipp hipp hurra! Vi har firat med olika snittar och "vi e röde och vi e vite (dansk sång) och både ponnyridning och park med djur. Snart blir det hallomiburgare! 

PINAPPLE.

- Vi fixade godaste tacosen ikväll med vår egen touch och det blev hur gott som helst. 

En kvällstanke: Jag har ingen idag, inget som jag gått och tänkt på mer än vanligt. Men tänker det gör man ju, men ibland är jag liksom för trött för att tänka mer på det, och så kan det ju få va. 

EN KVÄLLSTANKE.

Har danmark inte en av världens snyggaste arkitekt stil och inrednings stil? Huset är så fint. 

En kvällstanke: Tror ni på ödet? Tror ni att saker blir som dem blir för att det är så det ska vara? Att man möter någon för att det var menat att bli, om vi inte gör det nu så gör vi det senare? Kanske för att tiden inte är rätt, eller för att båda inte har vuxit för att än våga. Ibland undrar jag om det faktiskt är menat, eller om det är för att man letar så noga efter tecken på det, och att man sollar bort det andra som säger emot det. 

Jag tror på att saker blir som de blir för att det är menat. Inte att vi slumpvis hamnar tillsammans, utan vi har mött varandra av en anledning. Kanske för att lära oss att vi inte framhävde det bästa i varandra, eller att man lär sig vad man behöver och vad man förtjänar. Jag tänker på det ibland, hade vi möts ändå om jag vuxit upp i en annan stad eller i ett annat land? På något sätt säger det emot det jag menar, för mest troligt hade vi inte det. Men jag vill ändå tro att det måste finnas en anledning till varför man mött de man mött. I alla fall för att lära sig något. 

LIVSVAL.

Barcelona....... okej ska försöka sluta tjata men de var väldigt bra.

Jag skrev precis en lång utläggning om hur svårt det är att välja vad man ska ta vägen och vad man vill göra och så försvann det. Men jag sa typ:  jag är så delad, ena dagen vill jag åka till italien och jobba på en vingård, åka till new york, läsa i köpenhamn, åka till månen... ne men ni get it. Jag är helt bara: vad ska jag göra. Men jag är ändå inte super stressad över det utan jag blir mer stressad över att jag missar så mycket. Förstår ni hur jag menar? Jag vill hinna med så mycket och det är det som stressar. Men hjälp, det är verkligen inget att klaga på. Lyckligt lottad att jag har möjligheten att snart få göra det. Men först: jobb såklart.

Hm. Nu ska jag sova. hej. 

BYE BARCELONA

Jag har haft så kul, nästan varje sekund av den här veckan. Så mycket trevligt folk, så många roliga stunder, bra musik och en härlig kompis som man kan skratta tillsammans med. Det är vad livet is all about. Jag vill bara se mer och resa mer. Jag är mer motiverad än någonsin att jobba för att fara ut igen.

GNIGHT.

Middag på surfhouse idag igen... Så himla gott. Ingen utgång ikväll faktiskt utan vi ska somna och försöka få lite mer sömn än vanligt!

PALM.

Klädvalet för en middag på surfhouse! Rekommenderar om ni är i Barcelona att gå dit och äta, så himla fräsch mat! Jag har i alla fall på mig en ny skjorta från bherska, kjol från new look!

BARCELONA NIGHTS.

Bilder från igår när vi hamnade på världens turistfälla och vi fick skrattanfall att vi ej kunde röra oss. Flera konstiga blickar omkring i resturangen, men vi hade väldigt rolig trots att vi mest troligt åt bland de äckligaste någonsin!

CASA BATLLÓ

Det fick bara bli två bilder från idag just nu! Nu ska vi nere och käka någonstans sen utgång!

CITY

Tänkte dela med mig av några fina bilder från bacelona! Vi har varit på pooltaket idag och sen har vi varit nere och badat! Så himla skönt! Ikväll blir det ännu en utgång.. Visste ni att alla här börjar gå ut vid tidigast 2??? Helt sjuk därför vänder vi på dygnet här! Kramar

B.A.R.C.E.L.O.N.A

Im leaving.... Barcelona time!

Idag är det äntligen dags för att åka iväg till Barcelona med min härliga vän Gabriella. Det ska verkligen bli hur roligt som helst och jag är verkligen taggad på att se staden och att gå ut! Dessutom ska det bli trevligt med lite sol igen och att få njuta lite!

Vi kommer tillbaka på söndag igen och jag hoppas att jag under veckan kan göra någon form av uppdatering men jag har i alla fall ett inlägg planerat per dag. Så stay tuned. Jag kommer inte ta med mig datorn eftersom det är så hög stöldrisk så vill jag inte chansa på det men ja, äntligen bär det av! 

COUNTDOWN.

Barcelona närmar sig med stormsteg och vid ett snåret på söndag så lyfter planet. Det är en blandning mellan total överglädje men faktiskt också lite nervositet. Vem är jag på ett dags party på ett rooftop? Vad har man på sig, vad gör man, vart tar man vägen? Men, jag tror det löser sig fint. Jag är så glad och ska verkligen bli ett nytt kapitel känner jag. Att en liten resa kan göra mycket, det tror jag på faktiskt. 

SUN IN THE CITY.

Bilder från gårdagen. Fin takterass på illum. Härlig shoppingtid på ströget och god musselpasta på torvehallarna. Yum. 

CPH.

Bilder från igår. 

äntligen fick jag tid för en stund här. Vi har funnit vägen fram till Köpenhamn och vi har haft två fina dagar här. Idag har det varit extra fint eftersom vädret har varit underbart och vi har bara haft en väldigt trevlig dag med massa god mat. Jag är ju lika kär i staden som vanligt och tänker mer och mer på om det kanske finns något trevligt att studera här eftersom jag trivs så bra här. Det vi har hunnit med under dessa dagar är en fin båttur runt hela Köpenhamn, vilket jag rekomenderar att göra om det är fint väder.  Hur trevligt som helst. Sen har vi varit på en streetfood festival och ätit burritos. Vi har även hunnit med ett glas på Illums Rooftop och solen sken. En promenad på botaniska trädgården och trevliga fikastunder. Rekomenderar också att gå till Torvehallarna (trevligt och super goda rätter kan man hitta där) Ja helt underbart. Nu ska vi slappa här och sen har vi ännu en till dag i Köpenhamn imorgon, sen åker vi hem på eftermiddagen. 

BADEHOTELLET.

bilder från dagen.

Idag åkte vi lite längre bort, så vi började dagen med en gårdsloppis skulle man kunna kalla det. Det var verkligen fina grejer. Sen gick vi vidare till ett super fint badhotell och kikade runt där. Dem hade så man fick låna hunterstövlar, hur gulligt?!

I den lilla staden fanns de även ett ställe som var känt för sina italienska pizzor så vi åt en sån. Den var verkligen hur god som helst. 10 poäng. Jag gillar ju inte pizza på grund av tomatsås men dem hade en utan så därför blev de så gott. Sen har vi även varit på två olika gårdar som har lite cafen osv, bland annat kattungar. Huuur söta som helst! Nu ikväll ska vi äta och bara mysa det sista här. Jag har packat min väska till köpenhamn för imorgon åker vi vidare. 

NYBAKAT.

Några blandade bilder från vistelsen här. Men den är inte slut än. Vi har haft en rolig dag i både helsingör och i humlebeck där Louisiana ligger idag. Louisiana (museet) var riktigt fint, framför allt ett rum där de var lampor som speglades och det såg ut som rymden. Jag kan försöka lägga upp bild på det! Men visst är museeum nästan till för att testa sin tålmodighet, ja ja började tröttna på slutet, men kul att se. Nu har vi morgondagen och en natt till innan vi åker vidare mot Köpenhamn. De ligger bara 30 minuter härifrån så vi kommer fram ganska tidigt sen har vi 2 nätter där också. De ska verkligen bli kul eftersom jag älskar köpenhamn på alla sätt. Imorgon ska vi nog vara här i Snekkesten men vi åker nog kanske in till Hornebeck eller Helsingör också. Vi får se. Ha det fint.