Emmy's

Kategori: OUTFIT.

BACK AT IT AGAIN.

/New look crop/jeans mango/bälte levis/hatt fiorucci/klackar atmosphere/

Hej. Ja vart har jag tagit vägen. Livet got caught up och det har varit mycket men nu är jag tillbaka. Jag har liksom inte hunnit eller orkat ens lägga upp en bild här, men nu tänkte jag ändå att det var dags att säga hej igen. Men så länge var jag ju ändå inte borta men förstår om några inte orkar hänga på ändå. Idag är det något som händer..... Bonnarundan!! För er som inte bor i Västra Götaland tror jag inte förtår vad det är... men det är så att man hyr en buss och åker hem till alla i klassen som inte bor i stan. Hemma hos alla så bjuder alla på något och sen festar man hela natten tills morgonen. Sedan på studenten har vi ännu en runda där man åker på en så kallad statsrunda. Samma sak fast på ett studentflak som åker hela natten. Jaja ha en fin dag. Kram

COACHELLA VIBES.

Om....

jag skulle gått på Coacella skulle jag haft på mig detta.. eller jag mest troligt att jag väll köpt något mer passande men tyckte det blev rätt snyggt ändå? U feelin the vibe?? Coachella hello? Är det bara jag som har typ en dag när man bara river ut alla kläder i hela garderoben och bara testar dem? Okej det kanske bara är jag men idag fick jag inspo och idag tänkte jag även sätta upp ett mål: Jag ska till coachella inom 2 år. Okej? Thats a deal. Byeee... 

SCHOOL STYLE.

Ebba har blivit min blogg modell haha, älskar hennes outfirre idag: idig jacka, raffe tröja, zara byxor och addidas originals. 

PATTERN.

Fredagens: avklippta brallor - mango, jacka + polo = h&m, väska - scorette, nikes, solbrillor - missguided. 

FLUFF.

Har bästa musikflödet just nu, fav: saved - ty dolla sign, whole lotta lovin' - dj mustard, middle - dj snake, rihanna album -anti. 

- - - -

åh sommar......

framöver så är jag totalt panikslagen för jag har gymnasiearbetet kvar och på fredag är det jobb sen Antonia som fyller 18 barr. Wihoo. hej. 

HATT.

Höstig outfit från förra året. Favorit skinnkjolen från ginatricot i en mörrödton. 

AT NIGHT.

Lace up bodysuit från Missguided. 

Hej..... 

Vart har jag tagit vägen hörrni. Jag vet inte ens själv vart all tid tar vägen... eller jo det jag vet jag egentligen.. Skola, tv-serrien bron/broen och lite nattliv. Jag skojar inte om jag säger att jag varit ute helg i 1,5 månad. Men det är ju nu man ska leva eller hur ? Men denna helgen ska jag inte det faktiskt utan jag ska fara till danmark med familjen över helgen och på måndag. Ska bli så vädligt mysigt och längtat så efter att komma tilbaka eftersom de är en tradition ungefär! Nu ska jag åka till skövde å äta pinchos, hej. 

FLAWLESS.

How flawless is this babe? Knäppte några bilder på Felicia i hennes super snygga klackar här om veckan!