Emmy's

Kategori: INSPIRATION.

SIMPLE STREETART.

Bildkälla: wehearit. 

- Bara för att jag inte orkar något annat. Men jag kan dela med mig av sånt jag finner inspirerade och sånt som poppar upp i huvudet ibland. Och därför fick det bli detta. Så enkelt var det. Klockan är 22:40, mer än såhär inspirerade blir det inte den här tiden på dygnet. 

NA-KD.

Byxa / Tröja 

Jag hittade Na-kd's (förresten säger ni naked = som i naken eller bokstaverar ni som n a k d?) instagram och de hade så många fina inspirerande bilder från både tumblr och bloggar. Tycker verkligen det är en ny växande sida, kul! Jag kikade i vilket fall runt lite och hittade några bilder och plagg som jag tänkte dela med mig av. 

Byxa / Klänning

Jag kanske något föll er i smaken, min favorit är definitivt levis jenasen. Jag har ett par liknande från monki som jag har använt så mycket att de är slitna nu, men älskar verkligen mom jeans! Snyggt. 

JUMPSUIT.

JUMPSUIT

Visst är det snyggt med jumpsuit? Jag har dock bara en hemma. Den är super lik den som är längst till höger som jag hade i London när vi gick ut. Så smidigt, men också väldigt bekvämt eftersom nästan alla jumpsuits är i mjuka material. Perfekt när man verkligen vill dansa. 

/ 1 / 2 / 3

EN DAMMIG 37.

" Prada Marfa, for the uninitiated, is a one-room white-stucco-wall replica of the kind of real Prada stores one can find in select and, well, more populated parts of the world—everywhere from Manhattan’s Fifth Avenue to Tokyo’s Shinjuku.

Except this one is outside the town of Valentine, which has a reported population of 132, and a median household income of $45,670 (that’s approximately seventeen Prada bags).

And this Prada features a handful of lifeless handbags, covered in a light film of desert dust, along with three spartan rows of only right-footed size-37 Prada shoes. It isn’t open for business. And it never will be. Originally it was meant to simply be. "

Ur Vouge. 

CHOKER.

Weheartit

Jag hoppar på trendtåget ännu en gång och måste säga att jag verkligen gillar den nya choker trenden. Den gör liksom hela outfiten hel skulle jag säga. Här om dagen köpte jag en långärmad off shoulder med choker, super snygg! Den var från bikbok, här. 

Här kommer några tips på några. 

1 / 2 / 3

ESPADRILLE WEDGES.

/ 1. / 2. / 3. 

Visst är espadrille wedges trenden snygg? Jag tycker de är så snyggt till ett par slitna jeans och bara en slapp vit t-shirt. Det tycker jag verkligen vore en riktigt snygg och avslappnad sommar outfit. 

FÖRFATTAR DRÖMMAR.

I samarbete med : vulkan media. 

Som många av er redan vet så arbetar jag administrativt åt min svåger som är författare. Där skickar jag ut böcker när det kommer beställningar och gör sedan lite av den administrativa delen. Jag uppmannar er nu att ta tag i drömmen om ert skrivande! Det är enkelt idag att bara ta tag i den drömmen och göra den till verklighet. Vore det inte fantastiskt att se din bok på en hylla i bokaffären och veta att det är du som skrivit boken. Idag finns det ett enkelt sätt att skapa din egna bok, HÄR kan du göra det på vulkan media, vilket är nordens största bokutgivare. Du ger alltså ut din bok själv - egenutgivning, vilket kan ha många fördelar gentemot att ge ut till traditionella förlag. Vulkan media har ett "författar paket" som gör det enkelt för dig att börja på en gång så då beställer du bara mer information om det. Mer om paketet finns på hemsidan. 

Personligen låter detta väldigt enkelt och ett smidigt sätt att faktiskt göra det, det är dessutom bra priser och dem erbjuder hjälp med formgivning och sättning. Dem vill göra så att din bok får så många läsare som möjligt, så dem hjälper till med att göra din bok tillgänglig på exempelvis bokus och adlibris. Vulkan har även flera andra extra tjänster så finns på hemsidan. Skriv så att fingrarna blöder och uppfyll drömmen om din egna bok!

HÄR kan du göra din egna bok på vulkan. 

ROSENKVARTS.

rosenkvarts

Fick den här av mamma när vi var i wadköping och då hittade vi den här rosekvartsstenen som bara är helt naturlig och så kan man ha den som ljusslykta. Tycker den va super fin! Unik!

CROCODILE.
Favoriter från h&m. Har tyvärr inte länkat men alla finns under kategorin accessoarer, väskor. Kram

EVERY DAY OF THE WEEK.

Hade det inte varit fantastiskt skönt att ha detta sättet med t-shirt. En för varje dag, så slipper man och tänk på vad man ska ha på sig.

TODAY'S OBSESSION.

Jag har gått och blivit galet förälskad i dessa " 70's inspired shoes". Det är nästan så att jag köper dem... tänk dessa till ett par halvmörka jeans, kanske sailerbootcutjeans och en simpel tröja, ringar i örona och lockigt hår på det. Yas, u feel'n the vibe. 

I need. ska man.... fast när ska jag använda dem... åh.... ni vet när man inte kan sluta tänka på dem.... i need u. Ni hittar dem här.