Emmy's

Kategori: DIY.

CREATE YOUR OWN FASHION WALL.

Vad tycker ni om denna "fashion wall" som jag gjorde nyligen? Är super nöjd och det var så väldigt enkelt och ser väldigt stilrent ut. Jag fick iden från en youtube video jag såg nyligen och tyckte det var en väldigt smart ide. Det ända du behöver är en del av ett kompostgaller/kaningaller och en vit sprayburk, några skruvar och sen är den klar. Du behöver ju självklart inte ha så som jag utan istället är det ju ett smart sätt att hålla koll på läxor och annat! Jag har min vägg lite som inspiration, för att bli inspirerad och motiverad. 

- DIY DECEMBER : GRANRIS DEKORATION -

Glad andra advent. Här är min andra del av min Do it yourself december. Jag blir alltid lite mer taggad på julen när man får pyssla och pynta lite. Denna är den enklaste julgrejen att göra men ändå ser det snyggt ut! Nästa grej kommer ut nästa söndag så hållutkik. 

- DIY DECEMBER : JULBLOMMA -

Detta är alltså min första del av min DIY December. DIY för er som inte vet betyder " do it yourself". Dessa kommer att komma upp varje advent alltså 4 st DIY's som ni kan prova på hemma. Så glad första advent, detta firar jag in med min fina juldekoration! 

Upp