Emmy's

STRIP DOWN, READY FOR A COMEBACK.

cuz im down to earth. 

meen hej mina gos änglar, vad gör ni här fortfarande?! Helt fantastiskt att det är några som än hänger kvar här i hopp om att jag ska fortsätta. Amazing. Nu sitter jag och väntar på att ett par vårrullar ska rull in i magen min, för idag är det fredag. Jag jobbar för det mesta så helgen uppskattar jag... men den här helgen blir en vecka lång för jag har semester! olalaolaa. Vi ska åka till landet med röda korvar och smuligt wienerbröd. Danmark. Jag älskar att åka dit, och därför är jag så glad att jag har fått ledigt så jag kan få vara med min kära familjis. Vi åker alltid dit så detta är tradition. Min syster fyller 30 så det ska firas i veckan. 

Jag är då redo för en stor comeback. Tror jag. I alla fall att jag bloggar titt som tätt, typ varje dag! Kan vi ha en överrenskommelse? Jag vill ju kika in här men det är ändå mycket jobb att hålla på här men jag gör det mest för min egen del. För att skriva av mig, visa bilder och kanske typ bara hänga här lite. I bloggvärlden. 

Jag tänker mycket på att jag skulle kunna göra detta riktigt bra, men då måste jag vara helt ledig så jag kan lägga all tid jag har på det. Men då måste man uppoffra andra saker, men jag tror på att man ska ta chanser men den chansen är jag inte redo att ta än. Måste våga förlora för att kunna vinna. Vinst vill vi ha, men sen. 

Jag har faktiskt haft en jätte jätte bra vecka. Verkligen. Jag tycker om mina vänner så himla mycket. Och det känns som jag lär mig så mycket av dem, att uppskatta dem små sakerna här i livet och att vara just där med dem, ingen annanstans. Det känns som att jag lär mig att förstå att man inte måste vara i ett varmt land med massa farliga djur (australien) eller i en stad med 3000 saker att göra (london) för att ha kul, för att uppnå maximal lycka. Utan att det kan jag göra vart som helst. När som helst. Det är inte platsen, det är inte aktiviteten, det är inte omgivningen utan det är jag och den jag delar det med som gör den rolig. Jag tycker det är skönt att jag börjar och kan förstå det nu. Jag behöver inte resa till andra sidan för att uppnå lycka. Även om jag tror att det är givande, så känns det givande att veta det. 

Kram

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas