Emmy's

VECKAN.

VECKAN

- Jag har bytt jobb och börjat på ett nytt.

- Jag har bytt en bajsblöja. 

- Jag har blivit omnämnd i en bok! Hur häftigt?! Det trodde jag aldrig! Köp boken här för att se in real life --->

- Jag har torkat upp kiss på golvet. 

-Jag har blivit ägare till en life like pablo tröja, shoutout till allis för de är kul. 

- Jag har mött häftigt folk denna veckan, inspirerande! 

- Jag har uppskattat att vara ledig.

- Jag har ätit god hamburgare från 2112, rekommenderar om ni är i Göteborg.

KOMMANDE VECKANS MÅL

- Att få sålt kameran jag fick i julklapp som har tagit de fina bilderna i thai.

- Att sätta in papper i min "personliga papper" pärm. 

- Att höra av mig och uppskatta mina vänner. 

- Att lämna in den bra kameran på lagning. 

- Att lyckas få med mig matlåda varje dag. 

- Att måla naglarna. 

- Att boka flygbiljett till........

- Att kolla budgeten för framtiden. 

LIVET GÅR TILL SÅHÄR.

Ny matta och stege i mitt rum. Himlans kassa bilder.

Hey peeps! Oh dear lord jag saknar er. Och jag borde verkligen inte vara uppe nu och skriva här. Prioriteringar! Vet ni? Jag slutade på mitt jobb som ekonomiassistent i fredags och imorgon börjar jag nya äventyr. Nytt jobb, nya möjligheter. Det känns verkligen super. Jag gillade verkligen mitt förra jobb och alla människor där, super mysiga men ibland tror jag det är bra med nytt! Jag är faktiskt inte så nervös, men tror det börjar krypa lite på morgnonen sen.

Jag har nu sedan studenten varit arbetslös i en dag, det var idag! Men imorgon börjar jag. Jag börjar mer och mer se ett mål till vad jag vill göra framöver, visionen börjar liksom bli lite mer klarare men jag försöker putsa bort alla förväntansrädslor. Det gäller att våga. Men som skrivet tidigare så börjar jag mer och mer förstå att livet går tillsåhär, och jag älskar faktiskt var enda minut även om vissa dagar är svårare än andra. För dem där bra stunderna gör mig bara glad, och det är så himla viktigt. Man måste bara hitta något man brinner för, och älska det. 

SPA.

Fantastisk väder och spa där man kan sitta ute med utsikt mot havet - helt perfekt. Det var så otroligt skönt. Imorgon åker vi hem. Det känns lite vemodigt, för jag hade kunnat vara här längre samtidigt som det finns saker att göra hemma såklart. Jag ser fram emot en ny vecka nästa vecka. Jag tror det blir bra. 

SIS, HAPPY B DAY.

- Idag fyller kära sis 30 barr! Hipp hipp hurra! Vi har firat med olika snittar och "vi e röde och vi e vite (dansk sång) och både ponnyridning och park med djur. Snart blir det hallomiburgare! 

IT SAVED MY LIFE.

It's a life savior - rekomenderas för er som har problem med att få bort allt smink och smuts, för denna gör att allt åker bort och jag lovar att det kommer kännas 100 procent rent. Den känslan tycker jag är viktig! 

SIMPLE STREETART.

Bildkälla: wehearit. 

- Bara för att jag inte orkar något annat. Men jag kan dela med mig av sånt jag finner inspirerade och sånt som poppar upp i huvudet ibland. Och därför fick det bli detta. Så enkelt var det. Klockan är 22:40, mer än såhär inspirerade blir det inte den här tiden på dygnet. 

PINAPPLE.

- Vi fixade godaste tacosen ikväll med vår egen touch och det blev hur gott som helst. 

En kvällstanke: Jag har ingen idag, inget som jag gått och tänkt på mer än vanligt. Men tänker det gör man ju, men ibland är jag liksom för trött för att tänka mer på det, och så kan det ju få va. 

EN KVÄLLSTANKE.

Har danmark inte en av världens snyggaste arkitekt stil och inrednings stil? Huset är så fint. 

En kvällstanke: Tror ni på ödet? Tror ni att saker blir som dem blir för att det är så det ska vara? Att man möter någon för att det var menat att bli, om vi inte gör det nu så gör vi det senare? Kanske för att tiden inte är rätt, eller för att båda inte har vuxit för att än våga. Ibland undrar jag om det faktiskt är menat, eller om det är för att man letar så noga efter tecken på det, och att man sollar bort det andra som säger emot det. 

Jag tror på att saker blir som de blir för att det är menat. Inte att vi slumpvis hamnar tillsammans, utan vi har mött varandra av en anledning. Kanske för att lära oss att vi inte framhävde det bästa i varandra, eller att man lär sig vad man behöver och vad man förtjänar. Jag tänker på det ibland, hade vi möts ändå om jag vuxit upp i en annan stad eller i ett annat land? På något sätt säger det emot det jag menar, för mest troligt hade vi inte det. Men jag vill ändå tro att det måste finnas en anledning till varför man mött de man mött. I alla fall för att lära sig något. 

STRIP DOWN, READY FOR A COMEBACK.

cuz im down to earth. 

meen hej mina gos änglar, vad gör ni här fortfarande?! Helt fantastiskt att det är några som än hänger kvar här i hopp om att jag ska fortsätta. Amazing. Nu sitter jag och väntar på att ett par vårrullar ska rull in i magen min, för idag är det fredag. Jag jobbar för det mesta så helgen uppskattar jag... men den här helgen blir en vecka lång för jag har semester! olalaolaa. Vi ska åka till landet med röda korvar och smuligt wienerbröd. Danmark. Jag älskar att åka dit, och därför är jag så glad att jag har fått ledigt så jag kan få vara med min kära familjis. Vi åker alltid dit så detta är tradition. Min syster fyller 30 så det ska firas i veckan. 

Jag är då redo för en stor comeback. Tror jag. I alla fall att jag bloggar titt som tätt, typ varje dag! Kan vi ha en överrenskommelse? Jag vill ju kika in här men det är ändå mycket jobb att hålla på här men jag gör det mest för min egen del. För att skriva av mig, visa bilder och kanske typ bara hänga här lite. I bloggvärlden. 

Jag tänker mycket på att jag skulle kunna göra detta riktigt bra, men då måste jag vara helt ledig så jag kan lägga all tid jag har på det. Men då måste man uppoffra andra saker, men jag tror på att man ska ta chanser men den chansen är jag inte redo att ta än. Måste våga förlora för att kunna vinna. Vinst vill vi ha, men sen. 

Jag har faktiskt haft en jätte jätte bra vecka. Verkligen. Jag tycker om mina vänner så himla mycket. Och det känns som jag lär mig så mycket av dem, att uppskatta dem små sakerna här i livet och att vara just där med dem, ingen annanstans. Det känns som att jag lär mig att förstå att man inte måste vara i ett varmt land med massa farliga djur (australien) eller i en stad med 3000 saker att göra (london) för att ha kul, för att uppnå maximal lycka. Utan att det kan jag göra vart som helst. När som helst. Det är inte platsen, det är inte aktiviteten, det är inte omgivningen utan det är jag och den jag delar det med som gör den rolig. Jag tycker det är skönt att jag börjar och kan förstå det nu. Jag behöver inte resa till andra sidan för att uppnå lycka. Även om jag tror att det är givande, så känns det givande att veta det. 

Kram

Upp