Emmy's

VACATION.

7-9 mars London.

Om några dagar så flyger jag och min partner in crime, Ebba till London. Och oj vad vi ska ha det fint! Det blir utgång, shopping och god mat! Det ska bli fantastikt! Jag var i london i somras men visst kan man inte få nog av staden?! Tror det kommer bli så så kul och vi ska slänga klackarna i taket! Vi bokade detta så väldigt spontant för typ endast några veckor sen, och ja.. jag älskar att det är så spontant för är det som roligast! Vi satt en onsdagskväll i telefon med varandra och några minuter senare var allt bokat! 

4 maj - 11 maj Grekland. 

Detta bokade jag och mamma alldeles nyligen! Vi ska ha en riktig girl week och bara hänga, sola, äta en massa grekisk sallad och njuta av spa! Det kommer bli så trevligt och skönt att slappna av lite i hela student stressen! Super mysigt!

14 juni-27 juni Italien. 

Efter studenten och balen beger jag mig till italien tillsammans med familjen! Vi har hyrt ett hus tillsammans och ska bara hänga och ha det trevligt ihop! Jag älskar italien över hela mitt hjärta och jag bara älskar att komma tillbaka dit! Maten, människorna, solen och stämmningen!  Jag är så otroligt tacksam att jag har möjlighet att åka utomlands för det är verkligen det bästa jag vet! 

Såhär ser planerna ut nu, och det är ungefär det kommer se ut!