Emmy's

SUN(SNOW)DAY.

#sundaybreakie

Hej!

Tänkte det var dags för mig att skriva lite här då det är ganska mycket som händer den kommande veckan. Som ni märker så har jag börjat blogga lite varje dag och det finns inte så ofta någon mer tid än att bara lägga upp bilder därför blir det ganska sällan att jag slänger in en text. Men som ni kanske vet så flyger jag och Ebba över till London i 3 dagar, vilket ska bli så roligt! Vi har massa planerat och en massa shopping inplanerad. Vi flyger i natt och är framme i london 8 på morgonen så då har vi hela dagen där, och sedan far vi hem på onsdag på kvällen så vi har rätt så mycket tid! Vi ska försöka ta oss ut på måndag kväll så hoppas vi får lite bilder osv!

Sedan när vi kommer hem far vi till Skövde för att ha UF mässa och där blir vi i två dagar, (kommer skriva ett inlägg om det) och då är vi där nästan hela dagarna. Sedan far jag direkt på fredag kväll till Göteborg över helgen! Jag har gjort tidsinställda men inte sådär super många så om ni undrar vart jag tagit vägen så är det därför!

Men jag ser verkligen fram emot nästa vecka och tror att det kommer bli toppen! Idag har jag en hel del att greja med, så better go. Ha det fint! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas