Emmy's

LONDON.

Stroll around oxford. 

shoppin. 

ebb. 

Utsikten från vårt hotellrum. 

partey feelin. Vi gick ut på cirque le soir första kvällen. Alltså ord räcker inte för beksriva hur roligt det var. Säger bara r&b och sjukt bra stämning och roligt folk. Det var bubbel och bloss, dansare och man med mask. Häftig upplevelse! Kan kolla på videoserna där ifrån om och om igen och typ få samma härliga feelin. 

Frukost ställe, rekomenderar dock inte! 

Strollin around och på tisdagen blev det en hel del shopping. Fantastisk dag!

<3

Min outfit från andra utekvällen som vart lite spontan. Kavajbrallor-lindex, skor - atmosphere, top - forever21. 

baabes right??

Sista utekvällen drog vi till project som den promotern vi hade kontaktat sa var the thing på tisdagar. I början så kände vi mest vi drar hem för musiken SÖG men sen ... välrdens bästa musik skojar inte.. väldigt bra! Om ni har en sådan kärlek till r&b skulle ni älska det. Bör nämnas är att om man har promoter osv så kmr ni få en massa dricka under hela kvällen. Så drick bara där annars kommer ni rulla hem för dem är väldigt generösa men också ska jag säga att alla har en sån otrolig respekt vilket uppskattas såklart!  Väldigt roligt i vilket fall och jag kan säga att jag inte ville stå still en sekund! Alltså londons uteliv är så bra som alla säger, ärligt talat!

Lite bakistjejerna gick till shake shack som var ba så gott. mm men väldigt mättsamt haha. 

Alltså när jag kollar tillbaka nu så är allt jag vill att bara fara tillbaka seriöst... åjaa se ya soon. Tänker att jag kanske gör ett till inlägg om london om ni är intresserade! Är det något mer ni vill veta så kan ni skriva det!

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas