Emmy's

BLUE SHADES.

Nya brillor från Aldo. 

Hej, det var mer än längesedan jag tog mig tiden att skriva så det var ju dags. Detta är nu mitt sista lov någonsin. Hur sjukt är inte det? Jag känner faktiskt ingen ångest kring det utan bara att jag är påväg mot något bättre, något mer roligare. Men för att kunna ha roligt efter studenten så behöver man jobba, så det är vad jag har gjort detta lovet. Det känns nästan som jag jobbat 24 timmar om dygnet för när jag kommit hem från jobbet i stan så jobbar jag sedan med leveransen, så jag har varit konstant trött i typ många dagar nu. MEN, nu äntligen så har även jag tagit lov! Jag älskar påsken för det är någon mysig vårkänsla som alltid kommer runt då, och vem älskar inte att leta efter påskägg? Nu ska jag iväg och fika med familjen i vårvädret! Massa kramar till er! 

UP CLOSE.

Do the pout hey

Läge just nu: Jag jobbar för fullt och har typ noll tid till något. Jobbar jag inte på kontoret så spelar jag in podd gör bokleveranser eller pluggar sen slänger jag in ett hej här då och då. Sen denna veckan har jag grejat med sammarbete osv. Så mycket man vill hinna just nu och allt jag vill är bara att vara ledig men vill ändå få gjort så mycket som möjligt. Men snart ska jag få ta lite ledigt och då ska jag få vara med min familj vilket jag ser fram emot! Kramar. 

FÖRFATTAR DRÖMMAR.

I samarbete med : vulkan media. 

Som många av er redan vet så arbetar jag administrativt åt min svåger som är författare. Där skickar jag ut böcker när det kommer beställningar och gör sedan lite av den administrativa delen. Jag uppmannar er nu att ta tag i drömmen om ert skrivande! Det är enkelt idag att bara ta tag i den drömmen och göra den till verklighet. Vore det inte fantastiskt att se din bok på en hylla i bokaffären och veta att det är du som skrivit boken. Idag finns det ett enkelt sätt att skapa din egna bok, HÄR kan du göra det på vulkan media, vilket är nordens största bokutgivare. Du ger alltså ut din bok själv - egenutgivning, vilket kan ha många fördelar gentemot att ge ut till traditionella förlag. Vulkan media har ett "författar paket" som gör det enkelt för dig att börja på en gång så då beställer du bara mer information om det. Mer om paketet finns på hemsidan. 

Personligen låter detta väldigt enkelt och ett smidigt sätt att faktiskt göra det, det är dessutom bra priser och dem erbjuder hjälp med formgivning och sättning. Dem vill göra så att din bok får så många läsare som möjligt, så dem hjälper till med att göra din bok tillgänglig på exempelvis bokus och adlibris. Vulkan har även flera andra extra tjänster så finns på hemsidan. Skriv så att fingrarna blöder och uppfyll drömmen om din egna bok!

HÄR kan du göra din egna bok på vulkan. 

PATTERN.

Fredagens: avklippta brallor - mango, jacka + polo = h&m, väska - scorette, nikes, solbrillor - missguided. 

LONDON.

Stroll around oxford. 

shoppin. 

ebb. 

Utsikten från vårt hotellrum. 

partey feelin. Vi gick ut på cirque le soir första kvällen. Alltså ord räcker inte för beksriva hur roligt det var. Säger bara r&b och sjukt bra stämning och roligt folk. Det var bubbel och bloss, dansare och man med mask. Häftig upplevelse! Kan kolla på videoserna där ifrån om och om igen och typ få samma härliga feelin. 

Frukost ställe, rekomenderar dock inte! 

Strollin around och på tisdagen blev det en hel del shopping. Fantastisk dag!

<3

Min outfit från andra utekvällen som vart lite spontan. Kavajbrallor-lindex, skor - atmosphere, top - forever21. 

baabes right??

Sista utekvällen drog vi till project som den promotern vi hade kontaktat sa var the thing på tisdagar. I början så kände vi mest vi drar hem för musiken SÖG men sen ... välrdens bästa musik skojar inte.. väldigt bra! Om ni har en sådan kärlek till r&b skulle ni älska det. Bör nämnas är att om man har promoter osv så kmr ni få en massa dricka under hela kvällen. Så drick bara där annars kommer ni rulla hem för dem är väldigt generösa men också ska jag säga att alla har en sån otrolig respekt vilket uppskattas såklart!  Väldigt roligt i vilket fall och jag kan säga att jag inte ville stå still en sekund! Alltså londons uteliv är så bra som alla säger, ärligt talat!

Lite bakistjejerna gick till shake shack som var ba så gott. mm men väldigt mättsamt haha. 

Alltså när jag kollar tillbaka nu så är allt jag vill att bara fara tillbaka seriöst... åjaa se ya soon. Tänker att jag kanske gör ett till inlägg om london om ni är intresserade! Är det något mer ni vill veta så kan ni skriva det!

 

 

 

HAVIN A GOOD TIME.

LONDON

okej probably havin a good time.. eftersom jag mest troligt (och antar såhär i förväg) att jag inte kommer hinna blogga så passar jag på att göra ett tidsinställt och slänger in ett hej såhär på eftermiddagen. Men som ni förstår är det inte bilder från nu när vi är här utan jag gör detta innan nu när jag åker så det inte ska stå och eka tomt här!

..... AND WE'RE OFF.

to London. 

Äntligen dags nu är vi redan framme i london (men skriver detta innan haha) ! Sist jag var där i somras höll jag på att dö av svett för det var runt 35 grader inne i staden, riktigt så hett blir det inte denna gång men vi hoppas på lite solsken. Det kommer bli så väldigt skoj att bara åka iväg lite nu och få komma bort lite. Vi kommer att gå ut ikväll om allt går rätt så förhoppningsvis får ni se lite bilder från det! En liten insider view kan väll vara kul?! Annars får vi hoppas att jag kan live uppdatera men som ni vet så brukar jag alltid glömma bort det! Det blir klackarna i taket, drink i hand och fransar på. Sen ses vi i natten haha, vi är tilbaka på onsdag natt. Kramar 

SUN(SNOW)DAY.

#sundaybreakie

Hej!

Tänkte det var dags för mig att skriva lite här då det är ganska mycket som händer den kommande veckan. Som ni märker så har jag börjat blogga lite varje dag och det finns inte så ofta någon mer tid än att bara lägga upp bilder därför blir det ganska sällan att jag slänger in en text. Men som ni kanske vet så flyger jag och Ebba över till London i 3 dagar, vilket ska bli så roligt! Vi har massa planerat och en massa shopping inplanerad. Vi flyger i natt och är framme i london 8 på morgonen så då har vi hela dagen där, och sedan far vi hem på onsdag på kvällen så vi har rätt så mycket tid! Vi ska försöka ta oss ut på måndag kväll så hoppas vi får lite bilder osv!

Sedan när vi kommer hem far vi till Skövde för att ha UF mässa och där blir vi i två dagar, (kommer skriva ett inlägg om det) och då är vi där nästan hela dagarna. Sedan far jag direkt på fredag kväll till Göteborg över helgen! Jag har gjort tidsinställda men inte sådär super många så om ni undrar vart jag tagit vägen så är det därför!

Men jag ser verkligen fram emot nästa vecka och tror att det kommer bli toppen! Idag har jag en hel del att greja med, så better go. Ha det fint! 

ROSENKVARTS.

rosenkvarts

Fick den här av mamma när vi var i wadköping och då hittade vi den här rosekvartsstenen som bara är helt naturlig och så kan man ha den som ljusslykta. Tycker den va super fin! Unik!