Emmy's

SWEET HOME.

... i vårt kök. 

... i vårt skafferi. 

... i vårt vardagsrum/finrum. 

Hittade dessa bilder och tänkte att de kunde komma upp så de ej blir så tomt här. 

JAG FAR

Greece. 

Idag åker jag till thassos för en vecka med svalkande dopp i hav och några kyssar av solen, jag gissar på att en å annan grekisk sallad med solmogna tomater och riktigt get smakande fetaost kommer att slinka ned denna vecka. Jag är i behov av en å annan glass också och faktiskt några tysta minutrar. Sen behöver jag nog lite d-vitamin och att bara få vara. 

Så därav har jag valt att ta bort de flesta sociala medier (alla förutom snapchat och instagram) för denna vecka för att kunna slappna av på riktigt. Men jag tror i slutändan att jag kommer sitta sen och ladda tillbaka alla. Men detta är ett medvetet försök att försöka minska på det dagliga intaget av alla andras super intressanta vardag som man inte måste veta allt om. 

Hej. 

 

 

 

BEST.GIFT.EVER.

Många av er (eller kanske inte) har undrat hur jag har kunnat blogga så mycket och.... u have the answer. Jag fick en macbook air av min familla i studentpresent. Alltså.. jag blev så chockad! Det trodde jag verkligen inte och det fanns typ inte i min värld men så vipps så öppnar jag (först en gammal dator för att dem lurade mig haha) en mac. DAMN. Den är min bästa vän i mörka tider och vi funderar på att gifta oss. Det var så stressigt att öppna presenterna så jag hade nästan glömt vad jag fick för man var så uppe i varv och sen när jag vaknar så v äntade en dator på mig. Glad vart jag då! Så otroligt tacksam

TIC.

Dagens detaljer för 25-års firande. 

Nu: Göteborg. 

CRYSTAL CLEAR.

Finaste lådorna av mi love ebb♥

Hej. Jag har ju inte ens hunnit uppdatera er om mitt nya liv som började för en vecka sen när jag tog studenten. Jag har levt på de adrenalin som bara sprutade i kroppen när EK13C ropades upp högtalarna och vår låt "Din tid kommer" sprängdes i öronen. Det var nästan obeskrivligt. Att stå där med 3 år bakom sig och ett par gamla slitna lärare som vinkar hejdå, just där och då insåg jag att fy tusan vad dags det är att gå vidare. Och vad viktigt det är. Jag vill inte stå där kvar, utan jag vill springa ut till det nya, det som ingen vet. Jag vill aldrig vara den som vinkar hejdå utan jag vill den som hälsar på det nya och applåderar åt de gamla. 

Livet tror man ska bara förändras bara för att något avslutas. Men nej. Inte så värst. Jag sitter forfarande på samma gamla säng med samma gamla föräldrar som ropar på mig att plocka upp efter mig och sitter i samma gamla nattlinne med en smile på. Vuxen. Det kan diskuteras. Jag jobbar i alla fall. Det är ändå vuxenpoäng. 

Ne, jag vet faktiskt inte poängen med detta. Kanske är vill jag säga att sådana saker som man ser som stora förändringar inte alltid märks speciellt mycket. Det är ju inte så att jag vaknat upp och känner "oj vad allt har förändrats". Dem bara händer. Av en anledning. För att de är dags. För att de passar nu. Kanske passar de så bra att du inte ens märker det. 

Kram

KVÄLLEN.

Min mottagning som jag hade på kvällen till klassen. Hur härlig är inte denna bilden som mattias tog i fönstret. På kvällen hade jag återigen italienskt tema fast med lite andra grejer. Mini pizzor, caprese, italiensk pasta sallad och melon med procsuiotto. Till det hade jag en drink med apelsinjuice, sprite, tranbärsjuice och vodka. Den blev riktigt bra. Så glad att de vart bra♥

MIN MOTTAGNING.

Hemma efter flakrundan och möttes av kramar och skålade med champange.

Här hade vi dryckesbord till gästerna. 

Jag hade italiensk buffe som blev så god♥

Finaste allis♥

Världens godaste fugekaka till efterätt och paketöppning, fick hjälp av ralf♥

Fick så fina presenter och är så tacksam för allt. Har så fin familj och vänner♥

 

FRAMTIDEN RUNT HÖRNET.

Krama om alla efter utspringet ♥

adrenalinet efter man sprungit ut och alla grejer man fick och alla kramar.. sån känsla och så tacksam för allt♥

haha ser ni hur mycket grejer?? mysi bild♥

haha här är efter vi har gått, mina fötter värkte och nacken men oj va glad man vart alltså♥

finaste kompis fotot, så kul att få uppleva det tillsammans ♥

Här vandrar vi mot flaket.. blir så rör av den här bilden för det är som att man går mot framtiden ♥

Här ropar mamma på ett sista hejdå haha, de vart nästan lite tårar här men de va så fint♥

Flakdags! Detta skulle jag nog säga va bästa på hela dagen, de va så sjukt kul.. kunde typ inte sluta le efteråt!♥

Visar bilder från mottagningen senare♥ Snart är de dags för bal!

JAG KLARADE DET!

ps. mer bilder kommer. 

"FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIIITT STUUDEENTEEN.... FY FAN VA JAG ÄR BRAAAAA". Jag klarade det. 

 

JAG TAR STUDENTEN.

Blandat från min vecka.

Hej. Vet ni? Jag tar faktiskt studenten imorgon. Jag önskar att jag bara kan förstå att det faktiskt är imorgon. För det är min dag imorgon. En dag jag längtat efter i 3 år, men som nu de senaste dagarna jag nästan fruktat. Jag är nervös. Nervös över vad som händer sen, men samtidigt vet jag ju att det är bra med avslut. Jag är inte så ledsen över att sluta utan mer att man blir så lämnad fri, dags att ta ansvar och dags att bli vuxen. Det är det som skrämmer, att bli vuxen. Jag vill nog inte det. Jag kryper hellre upp i mammas famn och blir tröstad än att gå på möten i höghus. "oh darling dont you never grow up, it can stay this simple". Dagens ord. Ne jag är nog redo egentligen. Dessa tre åren har varit för många år som de njutit av, men för mig har de varit en genomgångsperiod för de liv jag vill ha. Där jag får bestämma helt. Men nu när jag står här med framtiden i mina händer, så är huvudet tomt och känslorna svämmar över.

Jag har haft mycket roligt under dessa år, ibland har de varit så tufft att man slängt en å annan bok i väggen och sen vissa dagar har man slängt klackarna upp i taket. Så glad för att man lär sig mycket, både läromässigt men också känslomässigt. Lär sig hantera känslor och allt däremellan. Tacksam över alla man mött och de vänner jag har. Det är något så fint med avslut, för det är då man inser vad man har och vågar visa vad man känt hela tiden. Jag tycker det fint.

Ja, 19 årig student med livet framför sig. Tänk att det är jag.

Hej,

BOOM AND BYE.

Karneval och bellman. 

En panik. Jag insåg precis. Jag kommer lämna tillbaka min dator imorgon. My friend at dark times, my friend at late nights. Goodbye my lover, goodbye my friend. nä, men vet ni vad. Jag kommer faktiskt lösa detta ändå vi har lite teknik här hemma som borde lösa situationen. paniik. Ne men jag hoppas inte detta blir ett hejdå. Men jag hade faktiskt en riktigt rolig karneval tills det small och jag mådde knasigt men innan de hade jag faktiskt the time of my life. Dansade i tåget som aldrig förr. Sen gick jag hem o la mig, med kläderna på och smink i fejan. Sen vaknar jag i panik, klockan är 20 i fem och sen far jag till frukosten. Mys. Men rätt så trött. Vet ni? min mamis fyller år. Grattis till världens bästa person i världen. I eftermiddag är det ölbrännboll men jag vet inte riktigt vad planerna är, men vi ska ut och äta med mamisen i alla fall efter de! Kram

Upp