Emmy's

CPH FASHION WEEK.

2015 - fashion week i Köpenhamn. 

Jag kollade tillbaka på bilderna från Köpenhamns fashionweek och minns hur nervös jag var innan jag skulle gå dit. Men de var helt fantastikst kul och få gå runt där och kolla på sommarens kommande kläder. Vi snackade med några, men jag blev alldeles nervös men de va ändå kul. Det var första gången jag var på något sådant så de va såklart lite annorlunda att presentera sig och vara proffsig. 

SOM I EN SOMMARDRÖM.

Västerås

Hej. Nu har jag varit här i Västerås sen i torsdags eftermiddag och det är så fint här. Super kul att träffa Allis eftersom vi inte har setts nu i sommar när hon bor här temporärt. Så vi har haft världens finaste kvällar och vi har kvällsdoppat oss, åkt ring, solat och badat. Hur härligt som helst. Det känns så naturligt att vara här på något sätt, som vi alltid brukar göra såhär. Det känns nästan som en sommardröm som man ser i alla sånna där idylliska filmer, öppnar grinden och vandrar ned mot vattet och hoppar i vattnet i kvällsolen. Helt fantastikst. Allis systers sommarhus är så mysigt dessutom. Ja, slagen av va fint sverige kan vara. Ha de fint. 

CPH & SNEKKESTEN.

wehearit

I augusti så åker delar av familjen ned till Danmark för först en vecka i Snekkesten och sedan ett par dagar i Köpenhamn. Ska bli super skönt att få vara ledig en längre tid och såklart att få komma tillbaka till Köpenhamn. Sist var jag ju där för att gå på Fashion week. Hur sjukt? 

Det ska i vilket fall bli trevligt och jag hoppas på fint väder så man kan bada å sola! Sen hoppas jag såklart på att få strosa runt på Köpenhamns gator å äta en å annan wienerstäng. 

VÄSTIS.

♥♥

Im leaving for Västerås! Idag efter jobbet så åker jag upp till Västerås för att hänga med Allis tills på söndag. Ska bli super kul för vi har inte träffats på länge nu eftersom hon temporärt bor i Västerås nu i sommar. Vi ska bara hänga och kanske fara ut nån kväll ! 

Kram

MORGONENS LJUS GENOM POLISBILENS FÖNSTER.

okej kvaliten -------

I haaaaad a blaast denna helgen. Åker i bilen påväg hem till Ebba, de är lördag. Har packat badväskan och lyssnar på musik i bilen. Ebba ringer i panik " vi har VIP på trädgården". Vi packar väskorna i en total panik och vi hänger på Mattias som ska ned till Göteborg och efter några timmar senare står vi å dansar på trädgården till riktigt bra musik. De va typ hiphop kväll!!! loveeeee. Vi mötte så genuint härliga människor och hade faktiskt de väldigt kul. Dock så spelade Näääk och Nimo, kan säga att de va halvt bra haha. 

Plötsligt slår klockan 4 och allt stängs ner. Inga bussar går. Vi tar spårvagnen till östra. I tröttheten, i utmattheten slänger jag av mig klackarna och vi ska gå hem. En polisbil rullar förbi. Vi får skjuts hem och rullar in klockan kvart i 6 på gatan. Och hoppas på att inga frågetecken ska uppstå. Ibland tar livet en vändning, och denna gången till den bättre. Jag fick känslan "juste, shit jag lever ju faktiskt. Vakna upp för de finns massa kul att hitta på". Och ibland är leva att svänga på höfterna på ett dansgolv där man nästan får epilepsianfall av alla ljusstrålar, men de kan också vara att läsa i solen medans den går ned. Japp. 

Hade i alla fall kul hej

LATE NIGHT SWIM.

mmmm svensk sommar kan faktiskt vara rätt bra. 

Hej. Nu är jag återigen tillbaka för en lite mer vardagsinlägg eller ja.. de är ju faktiskt helg så ett helgsinlägg där jag uppdaterar om läget. Jag och Ebba hade planer på att fly till Göteborg och busa in på nattetimmarna men den planen gick inte riktigt som planerat för vi är två små tanter som hellre är hemma och stickar ungefär. Ne, inte riktigt så men nästan. Så vi bestämde oss för att va kvar och ta vara på solen (om den nu kommer att titta fram). Numera känns faktiskt mina vardagar mer som en kostant helg för att jag jobbar bara från 10 - senast 2 , vilket är väldigt bra tider för då kan jag alltid hitta på något efter det! Plus att mina syskon är hemma så de är kul!

Okej poängen med detta inlägg var faktiskt att de är okej att bestämma sig för att ta de lugnt men man ska ta vara på de stunder man får. Okej?

XOXO

CHOKER.

Weheartit

Jag hoppar på trendtåget ännu en gång och måste säga att jag verkligen gillar den nya choker trenden. Den gör liksom hela outfiten hel skulle jag säga. Här om dagen köpte jag en långärmad off shoulder med choker, super snygg! Den var från bikbok, här. 

Här kommer några tips på några. 

1 / 2 / 3

SNAPS IN GREECE.

Mornin stretch.. no. 

Godare mat får man leta efter. Souvlaki är gott. 

Jetski time - roligaste typ någonsin. Jag körde cuz im cool. 

Vi stannade alltid på ett ställe påväg tillbaka från stranden - super fint. 

Fina ställen in Greece.

MM LETS GO.. SOON.

Im going to barcelona w. gaby. We gon' party. Vi åker den 21 aug å stannar en vecka. Har aldrig varit mer taggad i mitt livvvvvvvvvvv, Kommer bli total kul och knas. Feelin the sangriaa å salsaa heyhey. 

DEN LIVSAVGÖRANDE KODEN.

 Jag vet knappt var jag ska börja eller vart jag slutade. Jag hör regnet piskandes mot mitt fönster och brusande musik från tv'n som spelas i vardagsrummet. Och jag glömde förstås. Ljudet från knapparna från datorn när jag nervöst försöker skriva ihop något som ska väcka intresse. Gjorde jag det tro?

Varje dag öppnar mamma min dörr som ett tecken för att de är dags att gå upp medan jag ligger där med kudden över huvudet och vänder mig om för att visa att jag inte vill gå upp. När jag hör mamma ropa en sista gång eftersom hon tappat hoppet så går jag upp, tar mig en dusch i hopp om att bli levande igen. 

Jag ser skylten till mitt jobb och tänker att jag är lyckligt lottad som hamnat där. Samtidigt som jag drömmer om annat. För det jag gjort på den senaste tiden är att fundera. Jag intalade mig själv för ett tag sen att jag inte mådde så bra, att det var en dålig period för mig. Men sen satte jag mig ned. Och funderade lite till. Jag kom fram till att den enda som säger att det är en dålig period är jag. Det är bara jag som kan bestämma mig för att det inte är det. 

Jag besegrade mig själv genom att knäcka koden: vilket var att jag kan styra mina tankar. Det är jag som bestämmer. Och jag bestämde mig för att det ska bli bra. Att detta är en bra tid. De är min tid som bara jag kan bestämma över. 

Jag får frågan nästan minst en gång per dag: Så vad ska du göra till höst? Sen innan jag hunnit svara så kommer frågan har du sökt till någon skola?

Nej. Jag vet inte. Och det är okej. För det är ingen stress. För vet ni? Jag har bestämt mig för att knäcka den livsavgörade koden. Att det är jag som bestämmer, bestämmer att oasvett om någon säger att jag borde börja bestämma mig och söka in till en skola. För jag vet att jag kan bestämma mig för att det kommer bli bra oavsett.

För jag har lärt mig en sak om mig själv, vilket är för mig mer värt är 3 år på en höskola. För jag kan bestämma mig för att må bra oavsett vart jag är eller om jag inte vet vart jag ska ta vägen. Under resan av ovetande så kan jag själv bestämma mig för att det är bra. 

Tänk. Att en eftermiddag förändrade så mycket. Bara för att jag tog mig tiden att tänka och att känna efter. 

 

 

ESPADRILLE WEDGES.

/ 1. / 2. / 3. 

Visst är espadrille wedges trenden snygg? Jag tycker de är så snyggt till ett par slitna jeans och bara en slapp vit t-shirt. Det tycker jag verkligen vore en riktigt snygg och avslappnad sommar outfit. 

Upp