Emmy's

DID U KNOW THIS....

- Visste ni att.... mina mest lästa inlägg är inlägget om balsammetoden och min text om att börja gymnasiet! Just det inlägget om balsammetoden får  450 läsare i sig varje månad!

- Visste ni att..... jag lyssnar nästintill bara på r&b ! Otippat? Jag älskar det! Mina favoriter är ju självklart chris brown o fetty wap ! Kommer låtar från dem på dansglovet u will see me dancin. Bland det värsta jag vet är numera house musik, i sånna fall får det vara typ major lazer!

 
Major lazor på bråvalla B.Ä.S.T.A N.Å.G.O.N.S.I.N.

- Visste ni att.... om jag dricker för mycket så blir jag så dålig att det tar oftast 1-2 dagar för mig att återhämta mig! Alltså jag kan liksom inte stå eller göra något utan blir totalt sängliggandes! Därav är jag inte a drinking kind of gal så avstår eller kör nästintill aldrig all in för då vet jag vad som gäller! Jag letar alltid efter nya bakistips haha... 

- Visste ni att..... jag kan inte lyssna på musik eller äta innan jag ska iväg på fest för blir nervös! Alltså det spelar ingen roll om jag ska hem till bästa kompisen eller hos nån annan, blir alltid nervös och kan liksom inte äta då?!

paryselfie hey

- Visste ni att... jag inte är alls beroende av min mobil! Jag är nästan aldrig ute på sociala medier, är absolut aldrig inne på facebook, nästan till aldrig innne på instagram kanske kollar i brist på annat! Jag skulle nog må väldigt bra att stänga av sociala medier totalt på min telefon! Jag mår till exempel dåligt om jag postar en bild på instagram och får kommentarer. Då mår jag dåligt över vad jag ska svara tillbaka.. istället så stänger jag av alla notiser och svarar inte alls! Tråkigt! Sociala medier på telefonen är inte alls min grej. På twitter är jag privat och har inga inlägg till exempel! Jag tycker hela sociala medier grejen är lite som ett spel, man ska följa dit och datt, gilla, kommentera! Nej, jag klarar helt enkelt inte riktigt av hela den grejen! Dock vill man inte uppfattas som dryg eller så eftersom man aldrig "stöttar" andra på sociala medier, vilket jag vill egentligen men jag tror i framtiden att kommer välja att avsäga mig från alla sociala medier just på telefonen, även fast det kanske blir som man inte "finns" ! Dock kommer jag alltid till exempel titta på youtube och ja, blogga!

- Visste ni att.... jag har godkänt på mitt gymnasiearbete och det betyder att jag tar examen vilket är så skönt att få veta redan nu! Tänk att jag tar studenten i år! Lovar att visa sneek peeks på mina klänningar! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas