Emmy's

VEM ÄR JAG...?

Dinner at Blue Elefant Phuket

Vid matbordet....

Jag är antingen den som äter upp snabbast eller så blir jag sist. Det beror helt på om jag gillar maten. Jag är väldigt intresserad av mat, eller ja hela min familj är det så för oss är middagarna viktiga. Vi äter alltid tillsammans hemma, är den inte hemma så väntar man. Jag är ingen sån som slaskar eller så, skulle säga att jag äter fint och ordentligt. Men jag kan nog vara den som är oartig och går om det börjar bli långtråkigt tyvärr. 

Nyår 

... på nattklubben

Jag går så sällan ut faktiskt, kändes som jag gjorde det mer när jag gick i skolan men nu så är jag om jag ska vara helt ärligt nästan lite nervös inför att gå ut för man inte har träffat alla på så länge. Men men.. small town problems. Så vem är jag på klubben, jag är den som enbart dansar. Jag går ut för att dansa. Dock om man är i min stad så hatar jag alltid musiken så där dansar jag aldrig typ, men om man är i typ Göteborg så självklart dansar jag då. Tur on r&b så u see me dancin. Om jag väl är i en annan stad så skiter jag fullständig i männsikor typ haha, om ingen dansar gör jag det ändå. 

Morgonprommenad i Lönstrup. 

På morgonen/kvällarna

Jag är morgonpigg, jag har dock börjat bli mer och mer en sån som sover fast ändå inte. Dessutom går jag och lägger mig tidigt.. Okej tant varning men jag är helt ärligt inte så intresserad av att sova länge på morgonen utan jag har hellre att jag får en hel morgon. 

Cape Panwa.

På stranden...

Jag vet inte vad man ska skriva på denna riktigt. Jag är en person på stranden. Haha. Jag är den som pendlar mellan sol och skugga var 5 minut och lyckas ändå bli brun. Tacka pigmentet för det. Jag svettas alltid och vill alltid bada. Jag föredrar stranden över poolen alla dagar. Är inte det bästa när det börjar bli lite mer kväll när man är utomlands, och man har solat hela dagen. Lägga sig i skuggan i en charong och bara sova. JES. 

cph fashionweek

I klädbutiker.... 

Jag skulle faktiskt säga att jag shoppar mest på nätet fast samtidigt inte. Jag går bara på stan om man är i någon större stad typ. Jag går nog mest runt och kikar, hittar jag något så gör jag och då kan det bli ett köp. Jag har dock det senaste börjat mer och mer tänka efter mer i mina köp, vad behöver jag och inte. Jag testar alltid kläderna, alltid förstår mig inte på folk som inte testar. Ibland brukar jag ge upp om jag ser att kön är för lång. 

26 augusti 2016 10:05 | EMMY. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas