Emmy's

PERSONALIZE YOUR ROOM.

Välkommen in till mitt rum. Jag tänkte visa hur jag har fixat i mitt rum för att få det så mysigt och personligt som möjligt. För mig är det viktigt att det är mycket minnen, bilder och sånt som får mig att må bra. Framför allt för mig är det viktigt att det är ljust och en liksom mysig känsla för att det ska kännas bra. Så här på mitt skrivbord har jag några bilder, en bild på mig å ebbii ♥ Sen har jag även en bild från Rom som jag gillar. När jag sminkar mig, vilket oftast är det första jag gör på morgonen och för att få en bra dag så är det härligt att få en bra stämning. 

Ovanför ser ni mitt "andra skrivbord" där jag har lite allt möjligt. Ovan på har jag faktiskt valt att inte hänga några tavlor utan luta dem mot väggen. Alla bilderna är minnen och när jag är liten. Ser ni lilla mig lutandes mot ett träd i Mauritsius? How cute. 

Ovan är faktiskt något som jag har pysslat med nyligen. Där har jag en blandning av bilder, lite från grekland och italien. Sen kom jag faktiskt på att det vore kul att ha ett blad från en växt som jag har haft länge så jag bröt av en grej och ramade in. Sen har jag även gjort några av ramarna, köpte först på loppis sen målade om dem. Sen hittade jag ett kvitto/kuvert, ett äkthetsbevis helt enkelt från ralph lauren som jag ramade in och gjorde en guld ram till. Blev coolt tycker jag.

Den här gjorde jag förra året på sommaren. Ni vet ett sådant där kanin grind/hage, det är alltså ett sådant som jag har sprayat i vitt och sedan fäst upp på väggen. Sen har jag bara köpt till några clips och satt upp lite blandade bilder. Dessa byter jag ut lite då och då beroende på vad som känns bra då. Så om jag har något vitkigt att komma ihåg clipsar jag upp den här. 

Hoppas några av dessa tips känns inspirerande. 

23 augusti 2016 10:27 | VARDAG. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas