Emmy's

EMMY, THAT'S ME.

Vem är jag? 

Eftersom bloggen har fått mer läsare så tänkte jag att det kanske är dags att göra ett lite personligare inlägg om mig som driver den. Så vem är jag egenligen. För att keep it simple: Emmy 19 år, okänd ort i Västra Götaland, precis tagit studenten, jobbar delvis som ekonomiassistent när det behövs samt är administratör/leverantör åt ett företag. Sånt som intresserar mig är: mode, happiness (♥), design, resa och musik. Jag älskar: min familj, vänner, skor och mat. Mitt mål i livet är att göra vad sjutton jag vill. Livin by that. Egenskaper: positiv, envis (både dåligt och bra), produktiv och pretty insane.

Saker som jag gärna gör: 

Tar ett bad! Det är bland det bästa jag vet. Jag åker mer än gärna i väg på en resa (fun fact: jag har varit i runt 27 länder). Jag är familjeperson så jag är gärna med min familj, annars så är jag gärna med vänner. Men om jag ska vara ärlig så är att vara själv det bästa jag vet! Jag kollar gärna på en däckarserie på netflix, bästa jag vet. Kollar helst inte på film!

Saker som alla inte vet:

Jag kan blåsa ut luft i mitt ena öga, det pyser ut luft där. Jag har ett obssesion med att jag måste raka mina armhålor varje dag och sen ta deoderant. Deoderanten måste torka innan jag sätter på mig en tröja annars får panik. Den här tror jag faktiskt inte så många vet, det är att jag mer än gärna kollar på dokumenträrer. Bland det bästa jag vet. Har kollat på en hel del!

Beskriv mig:

Mig: avokado, mozarella och procuttio.  Its me. Det är helt enkelt jag. Om jag mer skulle förklara mig själv (inte i mat då haha) så är jag helt enkelt väldigt nyfiken på livet och kan nog tänka mig det mesta. Jag ser inte livet som något problem utan en möjlighet, den ser ljus ut och jag tackar mina föräldrar för att dem aldrig har sagt att det inte finns några spärrar utan man kan komma så långt man vill. Jag vill tro att om man kämpar hårt så kommer man dit man vill. Var ivrig! Jag har sagt att jag ska ta mig till New York, även om de tar mig 20 år eller några månader så ska jag banne mig ta mig dit. Det spelar ingen roll vad någon säger. Jag ska dit. 

Ne men helt ärligt, jag är en oseriös person i de flesta situationer och tar saker lite som de kommer. Jag är inte så himla planerad alltid, men det är okej. Jag är den som nickar med när någon frågar om jag gjort det och sen sitter jag där och har inte någon aning. Men det är okej det med. Jag är bra på mitt sätt. 

Min stil

Jag tar på mig det jag känner mig bekväm i. Det snyggaste man kan klä sig i är självsäkerhet! Jag gillar slitna jeans, färg och gärna en snygg väska, faux pälsjacka. Drömväska just nu: stella maccartny. 

Mina livstips:

Helt ärligt.. Jag är 19 år. Jag har inte hunnit lära mig så mycket än. Men ändå. Ta inte livet så himla seriöst, låt det flyta på och gör viktiga saker viktiga och the rest, släng bort!! Släng bort relationer som inte funkar, släng bort sånt du inte orkar med. Håll inte inne på en massa aggression, ta fighten! Det är värt det. Berätta för dem du älskar att du gör det! En sak; do your best in school. Ledsen att säga det, men det är faktiskt viktigt. Även om det är det tråkigaste som finns så u better work ifall du inte vill leva på skogaholmslimpa för resten av livet. Unna dig själv, håll inte på att hålla in på det roliga. Det har man inte tid med! TIME IS MONEY. Se nya saker, hitta nya människor att fylla tomhet. Res.

Hej. Kram. 

18 augusti 2016 10:29 | EMMY. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas