Emmy's

DEN STORA GARDEROBS RENSNINGEN.

Det är dags att börja rensa ut, vad ska få vara kvar och vad ska fram igen? Vissa kör på allt ut, nytt in. Vissa är mer fega och har allt kvar och hoppas på att det kommer till användning, eller så är man som jag. Slänger ut de mesta men guldkornen får vara kvar. Visst är det svårt att resa ut? Man tror hela tiden att på något sätt att man ska få anvädning för den där illgröna jackan men vi alla vet att det mest troligt aldrig kommer att hända, ut med den!

Do it like carrie bradshaw! Jag kollade på sex and the city filmerna igen och kom och tänka på hur mycket enklare det blir om man har över sina vänner på en take or toss kväll! Gör det till en mysig kväll, fram med något gott att dricka och lite snacks. Gör lappar med toss or take och ha det kul med dina vänner. Dessutom tror jag man gärna är med för då kan dina kompisar få de kläder du inte vill ha, och resten kan ni lämna till en insamlig eller second hand. 

JA  √  

Om du känner att du bara inte kan leva utan plagget och att det aldrig kommer gå ur tiden. Its a keeper! Sånt som gråa fina stickade tröjor, vit skjorta, svarta kavajbyxor, svart blus. U name it. Sånt som kommer vara lika snyggt nu som om 2 år. 

NEJ  X

Om alla håller upp toss skylten, då är det dags att slänga ut. Släng ut sådant som du inte använt det senaste året då kommer du förmodligen inte använda det nästa år heller. Och om det är bara du som säger ja, då får du mest troligt lyssna på dina kära vänner för vissa plagg måste ut!

KANSKE ≈

Lägg en hög där du känner dig osäker. Och forsätt tills du är helt klar. Kika på plaggen igen och om du känner att det mest troligt är något du skulle ändå ha på dig, eller i alla fall vid nått tillfälle så behåll det! Släng ut det senare, var inte så hård utan vissa saker måste man ha kvar för att det känns bra och kanske finns ett minne i det. 

27 augusti 2016 10:21 | MODE |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas