Emmy's

ÖVERALLT MEN ÄNDÅ INGENSTANS.

Hej. 

Jag vet inte riktigt vart tiden tar vägen.. vad lägger jag all tid på är frågan? Gör jag verkligen allt jag vill och borde på de 24h jag får varje dag? Vad är det jag egentligen håller på det? Jag vet inte. Det ärliga svaret, jag har inte en blekaste aning. No idea. Jag är här å där, men ändå ingenstans. Jag går fram och tillbaka, men ändå baklänges. Jag borde börja ta tag i all den tid jag får, för just nu gör jag verkligen inget vettigt med mitt liv. Helt ärligt. Prioriteringarna borde radas upp. 

Ne men annars då? Har väll inget sådär super intressant som jag kan dela med mig av. Inte en enda liten intressant grej. Jo jag vet en men den tänker jag inte sägaa. ha.ha de va något pinsamt som hände idag. Mer om pinsamheter hittar ni ju på poddavsnittet så som att jag trillar i strålkastar ljus med benenihop framför en massa personer. ja. Så kan det gå. 

Annars så är ju studenten i full rulle, men helt ärligt orkar jag inte ens tänka riktigt så långt fram men jag kan säga att det är ungefär det bästa som kommer att hända. Jag är väldigt taggad, på den dagen och vad som komma skall. Det kanske inte kommer bli sådär roligt som jag tror det kommer men jag gillar verkligen känslan av att det är första gången i mitt liv, som jag faktiskt kan bestämma vad jag vill göra. Jag kan för första gången bestämma varje minut, varje steg, ja. Jag kan äntligen bestämma helt fritt hur framtiden ska se ut! Är inte det ändå ganska häftigt?

Det var dagen tankar, hej♥

COACHELLA AGAIN...

Okej... tidigare så nämnde jag att jag verkligen vill till coachella och man kan säga att den nivån har höjts till max.. Jag ska dit om 2 år, thats just it. Jag vill också ha häftiga bohemiska kläder med svin tunga halsband i silver och ta super inspo bilder till instagram.. okej? 

Tänkte det vore roligt att göra en get the look på taylor hill och josephine skriver nu när dem är där på coachella. Detta tror jag är deras första look för coachella eller om det var förra året?.. hm i vilket fall så har jag slängt ihop ett collage. 

 

COACHELLA HEY.

 

 
Ja här är collaget, vilket ser något kaos ut det kan jag hålla med om men vet ni jag hittade exakt de byxorna som jag tror är Josephine skriver (förvirras inte av efternamnet som jag gjorde, ja ba vem skriver? haha). Och hur lik är inte toppen och braletten. I vilket fall så är det bara att klicka på bilden och allt är typ från topshop.
 
"IT'S THAT 'WHY AM I NOT AT COACHELLA' TIME OF YEAR AGAIN. 
Summering av allt jag känner just nu, men vet ni att man måste ha lite mål och detta gör att jag bara blir mer motiverad att fara dit snart. Jag har gjort bråvalla, det var helt något så otroligt fantastiskt bra. Nästa: coachella. 

 

COACHELLA VIBES.

Om....

jag skulle gått på Coacella skulle jag haft på mig detta.. eller jag mest troligt att jag väll köpt något mer passande men tyckte det blev rätt snyggt ändå? U feelin the vibe?? Coachella hello? Är det bara jag som har typ en dag när man bara river ut alla kläder i hela garderoben och bara testar dem? Okej det kanske bara är jag men idag fick jag inspo och idag tänkte jag även sätta upp ett mål: Jag ska till coachella inom 2 år. Okej? Thats a deal. Byeee... 

SCHOOL STYLE.

Ebba har blivit min blogg modell haha, älskar hennes outfirre idag: idig jacka, raffe tröja, zara byxor och addidas originals. 

MY DAY.

Bilder från idag. Rekommenderar att käka på hummer å korv. Gött. 

NEW.

River Island

Har ni sett min nya långärmade croptop från River Island som jag shoppade i London. Jag diggar den totalt, tror den ska finnas på deras hemsida om inte i butik. Den är i alla fall superskön och perfekt till ett par midjehöga kavajbyxor! 

LATE NIGHTS.

Hej,

Jag tyckte det gick rätt bra med bloggen där ett tag sen blev det ett uppehåll nu för det har varit en hel del att göra och sen har jag varit på lite festligheter och på tinderjakt tillsammans med två gala vänner. Har aldrig skrattat så mycket, rekommenderas! 

Nu idag är det faktiskt tråkigt nog plugg som gäller för min del och sen ska jag nog hjälpa mi madre för vi köpte lite ny inredning och sådant igår vilket ska bli kul att greja med! Annars så är jag något så fruktansvärt skoltrött och hoppas på att det snart ska gå över.. Men ha det så fint! Kramar

Upp