Emmy's

BALSAMMETODEN MED SCHAMPO?

Läs mina två tidigare inlägg om balsammetoden och även för att ta del av för och efter bilder. HÄR & HÄR. 

Δ KAN MAN KÖRA BALSAMMETODEN MED SCHAMPO? WHAT? Δ

 Ja men ni gissade ju det. Ja det kan man. En liten undersökning senare så befann jag mig ute på stan på jakt efter ett parabenfritt, sultafritt och silikonfritt schampo som skulle kunna funka för att köra med balsammetoden. Grön skylt hittar vi body shop och perfekt där fanns det. Deras Rainforest Brilliance line innehåller inte något av de ämnena vilket är perfekt. 

Δ SÅ VARFÖR SCHAMPO MED BALSAMMETODEN? Δ

Nu tänker ni alla men, vänta lite här nu va? Du har ju förespråkat att balsam är ungefär det bästa som hänt dig och ja, men inte varje dag! Nu ska vi lägga korten på borden och vara helt ärlig med varandra. Ibland, så kan det kännas ovärt att tvätta håret med balsam för att vissa dagar drar ditt hår till sig mer av balsamet vilket gör att bara efter en/två dagar så blir det rätt så fettigt. Och då kan man bli rätt så less för man tvättar ju inte håret för att man vill att det ska bli fett eller hur, logiskt? Ja men! Observera Men, om ditt hår drar till sig mera av balsamet den gången så betyder det att ditt hår är i stort behov av det. Så enkelt är det! Men (igen) kan jag ibland känna att det vore skönt med en liten rengörande tvätt dem gångerna man vill vara extra fin. 

Δ VARIERA TVÄTTAR MED SCHAMPO OCH BALSAM? Δ

Ni har alltså fattat det rätt, jag har alltså inte slutat med balsammetoden för att de flesta gångerna så tvättar jag med mitt tvätt balsam men när jag känner att idag vill jag köra på schampo så kan jag det utan att använda ett schampo som innehåller parabener, sulfater och silikoner. Perfekt jag vet! Så jag tvättar nästan bara mitt hår med balsam förutom på kanske helgen när man ska på något speciellt så använder jag body shop schampot. Jag tvättar fortfarande mitt hår bara 2 ggr i veckan. I mellan åt kör jag på torrschampo. 

Δ VAD ANVÄNDER JAG FÖR PRODUKTER Δ

Sista gångs schampo : Såklart Schampo från Garant 
Tvättbalsam/vårdande balsam : Såklart Balsam från Garant. 
Parabenfritt, Sulfatfritt, Silikonfritt schampo: The body Shop, Reinforest Collektion - Shine. 
Torrschampo : Batiste Tropical. 
Hårspray: Schwarzkopf Got 2 be sexy big volyme. 
Svinborste som inte förstör håret. 

Δ Mitt hår efter en hel sommar utan balsammetoden / Dagen efter jag tvättat min första tvätt med balsammetoden. Δ

Det ser ju nästan ut som att jag skojar men detta är ju verklighet. Jag är lika besviken som er på bildernas kvalitet och att man inte kan se så där jättebra, men seriöst skillnaden? Det är en väldigt stor skillnad och mitt hår är så mycket frächare så efter bara EN gång.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas