Emmy's

BALSAMMETODEN MED SCHAMPO?

Läs mina två tidigare inlägg om balsammetoden och även för att ta del av för och efter bilder. HÄR & HÄR. 

Δ KAN MAN KÖRA BALSAMMETODEN MED SCHAMPO? WHAT? Δ

 Ja men ni gissade ju det. Ja det kan man. En liten undersökning senare så befann jag mig ute på stan på jakt efter ett parabenfritt, sultafritt och silikonfritt schampo som skulle kunna funka för att köra med balsammetoden. Grön skylt hittar vi body shop och perfekt där fanns det. Deras Rainforest Brilliance line innehåller inte något av de ämnena vilket är perfekt. 

Δ SÅ VARFÖR SCHAMPO MED BALSAMMETODEN? Δ

Nu tänker ni alla men, vänta lite här nu va? Du har ju förespråkat att balsam är ungefär det bästa som hänt dig och ja, men inte varje dag! Nu ska vi lägga korten på borden och vara helt ärlig med varandra. Ibland, så kan det kännas ovärt att tvätta håret med balsam för att vissa dagar drar ditt hår till sig mer av balsamet vilket gör att bara efter en/två dagar så blir det rätt så fettigt. Och då kan man bli rätt så less för man tvättar ju inte håret för att man vill att det ska bli fett eller hur, logiskt? Ja men! Observera Men, om ditt hår drar till sig mera av balsamet den gången så betyder det att ditt hår är i stort behov av det. Så enkelt är det! Men (igen) kan jag ibland känna att det vore skönt med en liten rengörande tvätt dem gångerna man vill vara extra fin. 

Δ VARIERA TVÄTTAR MED SCHAMPO OCH BALSAM? Δ

Ni har alltså fattat det rätt, jag har alltså inte slutat med balsammetoden för att de flesta gångerna så tvättar jag med mitt tvätt balsam men när jag känner att idag vill jag köra på schampo så kan jag det utan att använda ett schampo som innehåller parabener, sulfater och silikoner. Perfekt jag vet! Så jag tvättar nästan bara mitt hår med balsam förutom på kanske helgen när man ska på något speciellt så använder jag body shop schampot. Jag tvättar fortfarande mitt hår bara 2 ggr i veckan. I mellan åt kör jag på torrschampo. 

Δ VAD ANVÄNDER JAG FÖR PRODUKTER Δ

Sista gångs schampo : Såklart Schampo från Garant 
Tvättbalsam/vårdande balsam : Såklart Balsam från Garant. 
Parabenfritt, Sulfatfritt, Silikonfritt schampo: The body Shop, Reinforest Collektion - Shine. 
Torrschampo : Batiste Tropical. 
Hårspray: Schwarzkopf Got 2 be sexy big volyme. 
Svinborste som inte förstör håret. 

Δ Mitt hår efter en hel sommar utan balsammetoden / Dagen efter jag tvättat min första tvätt med balsammetoden. Δ

Det ser ju nästan ut som att jag skojar men detta är ju verklighet. Jag är lika besviken som er på bildernas kvalitet och att man inte kan se så där jättebra, men seriöst skillnaden? Det är en väldigt stor skillnad och mitt hår är så mycket frächare så efter bara EN gång.

POLAROIDS.

En vecka har gått sedan sist jag satte mig ned och bara skrev några rader. Bloggar gör jag ju ungefär varje dag men någon text har det varit dåligt med det senaste. Jag hade en toppen helg förra helgen! Hoppas självklart på en lika bra helg denna gången med men den blir betydligt lugnare gissar jag på. Inga planer denna fredagen vilket är skönt men imorgon ska jag vara med en kompis som jag ej sett på ett tag! Alltid kul!

Jag var tyvärr inte idag alls på något klyftigt skirv humör idag, så det blev inte mycket till text men så är det ju ibland! Ha en fin helg! 

FLAWLESS.

How flawless is this babe? Knäppte några bilder på Felicia i hennes super snygga klackar här om veckan! 

TODAY'S OBSESSION.

Jag har gått och blivit galet förälskad i dessa " 70's inspired shoes". Det är nästan så att jag köper dem... tänk dessa till ett par halvmörka jeans, kanske sailerbootcutjeans och en simpel tröja, ringar i örona och lockigt hår på det. Yas, u feel'n the vibe. 

I need. ska man.... fast när ska jag använda dem... åh.... ni vet när man inte kan sluta tänka på dem.... i need u. Ni hittar dem här. 

STREETSTYLE.

Denna streetstylen hittade jag på cphs gator och på fw. Sjukt kul att kolla just nu på modeveckan i Nyc! 

HAIRTALK.

Så sugen på att ändra mitt hår lite, tycker det är extremt dött och tråkigt just nu. Vill ha en väldigt knappt synlig ljusare ton i mitt hår men samtidigt vill jag verkligen inte hålla på att färga om det flera gånger. Ne jag har verkligen ingen aning men det hade varit kul med lite förändring! 

CHEERS TO THE WEEKEND (KIND OF).

Pics from last week... kind of. 

Hej, allt för längesedan jag faktiskt gjorde ett gammalt hederligt "hej här är jag och jag vill gärna dela med mig av mitt liv" typ av inlägg, så jag tänkte ta mig friheten och helt enkelt göra det. Egentligen inte alls för att jag har något vidare jätte intressant att berätta men mer för att jag för tillfället inte har något annat att erbjuda än mina ord just nu.

Ett dunk i golvet och här sitter jag nu med en trasig kamera i handen. Och på det så är inte kameran min. Invirad i en filt så bara den krashade i golvet och min bästaste vän Canon ligger nu sjuk på sminkbordet. Och som inte det vore nog så vet inte ens min bror om det än så vi alla får hoppas att inte får reda på det här. Men självklart ska jag prata med honom. Så typiskt, eller hur?

Imorgon flyttar en speciell gäst in hos mig för ett par dagar. Ebby take over. Imorgon ska jag svettas och böja på knänen (dem kallar det squats eller nått :P) och svettas rejält. På fredag ska vi röja (nä more like smutta på drinkar) och cykla sent i natten. Sen ska vi ta två skedar och äta B&J, kanske se en film eller två och när det blir lördag kväll ska vi skåla igen för då fyller Ida år. En typ fullpoängar weekend om du frågar mig. 

Ha de fint.  


BRIGHT.

Blus från Åhlens, uroldriga jeans från Dr Denim Jeansmakers. 

WINDY.

Yesterday's casual thang. 

Bf jeans & tröja från ginatricot, jeacka från fkr, sneakers från xit, backpack från primark. 

Upp