Emmy's

KROM.

två färgglada höstmys bilder. 

Just nu: JOBB hela veckan därav lite tid till annat. 

FORTUNE TELLER.

SNEAK PEEK - halloween närmar sig och på fredag har Stina en halloweenfest och då ska jag vara SPÅDAM. Vad tycker ni? 

MONDAY MORNING.

Då vart det mångag igen! Denna helgen har gått så väldigt snabbt men varit otroligt mysig och höstig. I fredags karavade jag pumpor med Stina och Allis, super mys. Sedan på lördagen åkte vi till Göteborg för att hjälpa min bror med lägenheten lite, och träffade min sis E, med co, så längesen!  och igår så gick vi en höstpromenad med mina syskonbarn m company. Nu har jag sovmorgon och ska om några timmar åka in till stan för skola. Ja, det var den lille updaten hejdå. 

MY AUTUMN FAVORITES.

Kiko gel laquer (världens snällaste sis,), zara perfume, l'oreal skin perfection dag kräm och color riche, ysl (tror jag) läppglans, id bareminerals en mörkbrun ögonskugga med skimmer, och RT blush borste. Det är mina höstfavoriter just nu! 

HATT.

Höstig outfit från förra året. Favorit skinnkjolen från ginatricot i en mörrödton. 

CHILL WEEKEND.

  

En av favorit platserna i världen. En helg går fort, men mycket minnesvärd. Nu är jag hemma igen. Kram

AT NIGHT.

Lace up bodysuit från Missguided. 

Hej..... 

Vart har jag tagit vägen hörrni. Jag vet inte ens själv vart all tid tar vägen... eller jo det jag vet jag egentligen.. Skola, tv-serrien bron/broen och lite nattliv. Jag skojar inte om jag säger att jag varit ute helg i 1,5 månad. Men det är ju nu man ska leva eller hur ? Men denna helgen ska jag inte det faktiskt utan jag ska fara till danmark med familjen över helgen och på måndag. Ska bli så vädligt mysigt och längtat så efter att komma tilbaka eftersom de är en tradition ungefär! Nu ska jag åka till skövde å äta pinchos, hej. 

EVERY DAY OF THE WEEK.

Hade det inte varit fantastiskt skönt att ha detta sättet med t-shirt. En för varje dag, så slipper man och tänk på vad man ska ha på sig.

Upp