Emmy's

PS.

-- 

LANSERING AV VÅRT FÖRETAG KOMMER SNART PÅ BLOGGEN OCKSÅ. WEBBSHOP. 

LATE NIGHT STUDIES.

Hey bae----

Ärligt talat nu, det är faktiskt väldigt mycket plugg och jag håller på sakta men säkert dö lite varje dag för jag orkar inte skriva ett enda ord till men vad ska man göra. Jag blir så ledsen när det verkligen inte finns någon fritid men plugget måste ju bara göras och det vet vi alla. Men som tur är så ska jag ta en paus ifrån det i helgen och träffa la familla i Göteborg! Hur mysigt. JA. Kram 

CROCODILE.
Favoriter från h&m. Har tyvärr inte länkat men alla finns under kategorin accessoarer, väskor. Kram

GÖTEBORG FÖR EN KVÄLL.

LÖRDAG. 

En bra vecka, både i onsdags och igår eftermiddag/kväll spenderade jag min tid i Göteborg. En riktigt bra stad må jag säga. Igår bestämde vi oss för att ta oss ned, Ebba och jag, för att bara helt enkelt hänga lite och äta på The barn. Vi kände för det, så vi gjorde det. Det var helt fantastiskt gott och så mysigt där inne. Det var mycket värt 4 h tåg resa, faktiskt. Mysigt. 

Vaknade upp av ett rop " frukosten är klar". En brasa, lite gott fröbröd och gott kaffe är alltid en bra start på en lördag som denna. Hur skönt det än vore att bara kura ned sig med en serie och ett varmt täcke så har jag bestämt mig för att ta tag i allt sånt som bara måste bli gjort. Det kan också faktiskt vara bra för själen att faktiskt bara gör det. Så nu gör jag det. Hej på dig. 

KANSKE FRAMTIDENS STAD.

--

Hey u. 

Imorgon far jag till en av favorit platserna, som kanske kommer att bli där jag bosätter mig snart och skapar min framtid. Jag snackar om Göteborg. Tyll, champagne och paljetter är morgondagens planer. Strosa runt i balklännings butiker, ta något gott att äta på avenyn och varför inte dricka en god skummad latte på en bakgård. En heldag är precis vad som känns rätt i denna stund, verkligen behövlig. Hörs en annan dag. xo

RELAXING WEEK-END.

spa weekend 

Hej, en sånär morgon när jag bara kan tänka mig att aldrig mer dra upp persiennerna och krypa in under täcket för jag vet att denna vecka kommer gnaga så på mina nerver och strypa min ork. Men bara för att jag inte ger upp där var jag uppe och redo vid 8, städat och rensat upp den röra som mitt rum fått stått ut med det senaste.. och jag .. så sitter jag här nu helt redo för många veckor innan jullov. Det sista höstlovet någonsin, Någonsin! Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen men just nu känns det varken eller. Ni kanske tror att jag verkligen tog vara på mitt sista lov och njöt av att vara ledig men istället har klockan ringt kvart i 7 varje morgon och på kontoret har jag suttit till 5. Dock tänker jag att jag faktiskt har varit produktiv och vem gillar inte att få vara lite busniess. När klockan slog 5 den sista fredagen på mitt sista höstlov så tog jag mig hem, sminkade mig till en spå dam, dansade mig hem till stina och firade halloween. Morgonen därefter tog jag och mamma in på ett fantastiskt spa och åt gott, gick mysiga höstrpomenader och badade i varma källor. Helt fantastiskt!

Så vad händer nu? Nu mera ska jag ägna (försöka ägna) all tid jag kan att bli klar med mitt gymnasiearbete och faktiskt bara ha det gött. Ha de fint. 

 

Upp