Emmy's

WEEKLY.

Några bilder från veckan som gått. Lite fika med mi madre, överrasknings dag för stina som fyllde 18, en outfit och sist en fika med lil gaby. 

Hej, idag är min sista dag i skolan för denna veckan och sen är vi även lediga måndag och tisdag vilket är typ är as skönt. Det har faktiskt varit ganska mycket ändå sen skolan börja så det är väldigt skönt med lite ledighet! Idag har jag skola, sång och ridning på schemat. Sedan imorgon ska jag åka ned till Göteborg m. mamma för att träffa min syster å lill killen för lite afternoon te antaligen. Jag har ju varit på franska cafet på avenyn ett par gånger och då såg vi att dem hade en jätte fin afternoon tea som vi tänkte testa. Vi får se vad det blir helt enkelt men det ska bli super kul. Senare på kvällen åker jag vidare till julia som ska ha 18 års middag vilket ska bli så roligt ! Väldigt bra start på några dagar med ledighet. 

BLOPPIS.

Sponsrat - cityboard 

Är du bloggare och vill lägga ut kläder som du inte längre vill ha eller inte använder? Kika då in citiboard som är en sida där du kan ha bloppis. Många stora bloggare använder sig av just detta så tänkte själv att jag kunde testa på att skapa min egna bloppis. Just nu har jag bara ett konto men ska få i gång det senare, tycker sidan är super smart så kika in det! 

MAKE UP FAVS.

Translusent powder Maxfactor - real technices blush brush - lancome doll eyes - estée lauder chaotic currant sparkle - kicks nudes palette - mac in dervlish - lancome cole pen in black. 

Dessa är mina nya favoriter inom sminkväg, några har jag fått i present och sådär så dessa har blivit mina nya favoriter. 

SKA JAG PÅ CPH FASHION WEEK?

MFW Street Style-Anna Dello Ruso in Saint Laurent

MFW Street Style-Anna Dello Ruso in Saint Laurent by kusja featuring a leather high heel sandal

LFW Street style
NYFW Fall 2015 Street Style: Black & White

NYFW Fall 2015 Street Style: Black & White by putricp featuring black booties

Fashion week har ju varit igång nu under ett par veckor och nu kryllar modenäten av olika streetlooks. Tycker det är väldigt kul att kika på och få inspiration till när jag ska på köpenhamns fashion week i augusti. Jag kan knappt förstå det själv att jag ska få gå på en fashion week, få se på olika designers arbeten och få se en massa snygga kläder gå på runwayen. Det är verkligen så häftigt och det är en dröm som går i uppfyllelse. Jag kommer antaligen snacka lite mer om det snart så hålla utkik men tänkte jag kunde berätta det redan nu!