Emmy's

TA HAND OM DIG.

Hej, eftersom ni alla vet så är jag en riktig badkars tjej , och älskar att göra mina egna ansiktsmasker, balsammetod grejer osv. Så idag tänkte jag visa några av favoriterna när det kommer till att göra mina egna masker. Denna första är en avokadomask. 

Enklare än såhär kan det nog inte bli, men ändå så bra och fuktgörande mask. Allt du behöver göra är att mosa en halv avokado och hälla i lite honung. Applicera sedan på ansiktet och låt vara i ungefär 10 - 15 minuter! 

Jag vill verkligen tipsa om att göra din egna skrubb. Så fruktansvärt onödigt att använda köpa skrubbar som innehåller en massa kemikalier när du kan göra en på mindre en 1 minut. Därför vill jag tipsa om denna sockerskrubben. Jag använder denna till både kropp och ibland till läpparna om de börjar flagna.

Detta är väldigt enkelt och inga konstigheter. Bara att blanda dessa ingridienser soms står ovan så har du din hemmagjorda skrubb. Det kanske inte är lika vanlig att ha kokosolja som med hounug och socker, så vill skriva att det är inget måste att ha i kokosolja men det är en väldigt bra och nyttig olja. Kokosolja har så många bra funktioner, speciellt för ditt hår eller dina fransar. Allt du behöver göra är att ta lite kokosolja i topparna och sova med det och tvätta ur på morgonen!

För mig så känns det så mysigt om jag har i en badbomb i badet, så det brukar jag ibland ha i när jag vill ha en extra mysig spadag.

Idag eftersom det är fredag så åt jag litte nötter och mörkchoklad. Sen tycker jag det är viktigt att tända några ljus och bara njuta av det varma badet. Sätt på någon musik som gör dig avslappnad eller så. 

Hoppas dessa masker och tips var till någon hjälp att börja helgen avslappnad för att kunna få en bra start på nästa vecka. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas