Emmy's

MY SUMMER-PLANS.

Första planen inför sommarlovet är att åka på Bråvalla!! Ska bli så sjukt kul men också väldigt nervöst och spännande. Vi kommer bo på den gröna campingen alla 3 dagarna så snacka om slitna när det är slut. Jag kan förhoppningsvis göra ett till inlägg om detta, lite vad vi ska ha med oss och vilka artister som spelar! 

Direkt efter att Bråvalla har slutat, så åker jag direkt upp till sthlm på söndagen för att möta upp mina föräldrar. Vi tar sedan flyget till England, London. Vår plan är att hyra bil och åka till en massa trevliga ställen på englands södra kust (tror jag). Så det blir nog lite brighton osv. Ska bli super mysigt och kul att få se lite mer av england och inte bara London.

 '

Sen direkt när jag kommer hem så börjar min jobbtid. Jag kommer jobba från v.28 - v.31. Jag sommarjobbar som administratör ungefär, för att scanna in journaler. Låter kanske enkelt, men det är rätt så kulurigt och mycket hjärnjympa blir det. Jag kommer pendla varje dag med tåg så kommer att försöka passa på att blogga under restiden. 

Sedan i augusti så kommer en väldigt spännande grej som jag bara skrivit lite om för ett tag sedan. Lite av en dröm som går i uppfyllelse. Jag har fått möjligheten att gå på Köpenhamns fashionweek, vilket ska bli så roligt och spännande. Just nu planerar jag lite vad jag ska ha på mig, för man vill ju sticka ut såklart. Jag ska skriva mer om detta snart! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas