Emmy's

DINNER WITH FRIENDS?

Hej, tänkte det var dags för ett lite mer arbetat inlägg här eftersom det antaligen står och ekar tomt nu när jag är borta. Så mitt inlägg blir ett tips inlägg för er som gärna vill göra lite fint för vännerna. Istället för att använda bilder från weheartit så tänkte jag att jag använder de som jag tog när jag hade min 18 års middag hemma. Så först ut är lite tips på maträtter som oftast är mycket omtyckta och väldigt goda. Jag hade tapas stil fast åt det italienska hållet eftersom det är min favorit. Ett annat tips nu som är väldigt trendigt och gott, är mexicansk mat. Inte TACOS. observera. Visste ni att dem använder inte ens köttfärs i den mexicanska köket. 

Nästa tips är att ha en god fördrink eller så när alla kommer. Jag valde att göra en cosmopolitan som fördrink. Vilket var super enkelt, bara apelsinjuice, sprite & tranbärsjuice. Sen hade jag även en drinkstation där jag hade slicat upp lite olika frukter som de kunde ha i drinkarna. Sedan kan det ju vara kul att ha någon rolig dricka till maten, så jag valde att ha cornoa eftersom det kändes kul men där kan man ju välja vad man känner för. Till efterrätt så hade mi madre gjort en kladdkaka och sen hade jag gjort en hemmagjord glass. Väldigt typsikt mig eftersom en efterrätt är inte en efterrätt utan choklad. Men här kan man ju variera helt fritt, t.ex en mousse eller vad som passar. 

Lite dekoraktion kan också vara roligt, dock behöver man ju inte göra som jag och göra massa olika pappers grejer utan man kan ju ha andra ballonger med annat tema. Jag hade 18 shades of pink tema, så då körde jag på rosa tema såklart. Det jag gjorde vara att göra små moln i fönstrerna, och sedan en liten lina med olika rosa fluff som skulle hänga över selfiestationen. Detta blev inte alls som jag tänkte mig men ändå, det var kul att göra. Alltid kul att välja ett tema och köra på det!

Sen som sagt hade jag en selfie-station, vilket då menas med att det är en plats där man kan ta lite selfies med roliga tillbehör. Jag sökte bara på selfiestation cutouts eller något sådant, så skrev jag ut och limmade fast på pinnar! Enkelt! En annan variant är ju att ha ett photoboot som man kan få sina bilder direkt utskrivna om man har t.ex en polaroid kamera! Hoppas mina tips gav någon inspiration till att göra något roligt för dina vänner. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas