Emmy's

FAVORITER.

HÄR.

Tänkte att jag kunde visa mina absoluta favoriter när det gäller bloggar. Först ut har vi en blogg som drivs av en engagerad tjej som är intressead av heminredning, hus och design. Hon lägger upp bilder på lägenheter som säljs i Sverige, de som man bara drömmer att få kika in i. Tycker om den här bloggen super mycket. 

HÄR. 

Eftersom min stora obession är att någon gång i livet flytta till Paris så älskar jag att få se de små smultronställena som finns i Paris, i önskan om att en gång få besöka dem. Så detta är klart en av favoriterna. Hon tar så otroligt bra bilder och visar verkligen hur fantastiskt fint Paris är. Dessutom lever hon en livsstil som bara är att drömma om. 

HÄR. 

Nu snackar vi nummer ett på favorit listan. Det är verkligen drömbloggen och dröm livet. Jag läste på hennes blogg att hon reser ungefär till 10-15 länder på år. Det är så kul att få se och följa med på hennes resor, då hon är så duktig på att fota. Dessutom tycker jag att hon tar nya kreativa bilder och som alltid ser fräscha ut. 

25 januari 2015 16:47 | TIPS. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas