Emmy's

DID YOU KNOW THIS?

- Jag har tre olika borstar beroende på vilket stadie mitt hår är i. Jag har en borste för nytvättat hår, en borste för fett hår med torrschampo och en borte när jag ska göra en tajt hästsvans. Är detta bara jag?

- Såhär skulle året se ut enligt mig: 2 veckor vinter, 4 veckor vår, 2 veckor höst och resten sommar. Erkänn bästa året? JAASS.

- Jag absolut hatar att åka buss, alltså jag tror ingen förstår min panik. Jag är så mycket bekvämare med att åka tåg eller typ flyga. Men buss, hjälp.

  

- Ett av mina favorit program är en plats i solen, älskar att kolla på hus utomlands. Älskar det programmet. 

- Jag är ett T Swift fan. Pinsamt men jag älskar. 

- Jag lever för russin och torkade aprikoser. Russin i bröd, yoghurt, godis allt. Lovveeee.

- Jag håller fortfarande på med balsammetoden. Kommer antaligen aldrig tvätta med schampo igen när man vet vad det gör med håret. Jag vill ha hår när jag blir gammal också. Jag har nästan hållt på i typ 8 mån. 

- Jag har en hemlig dröm om att göra youtube videos. 

- Det spelar ingen roll vad klockan är, jag måste alltid lyssna lite på musik innan jag somnar. Samma sak så tar jag alltid bort mitt smink oavsett tid. 

- Jag har en grej som jag ska skriva om på bloggen snart, det är om en dröm som har gått í uppfyllelse. En grej som var på min bucketlist, som jag skulle göra allt för att göra. Jag skriker inombords varje gång jag tänker på det, lyckorus. 

16 februari 2015 10:47 | Q/A. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas