Emmy's

ANSIKTSRUTIN.

1. Börjar att först blöta ned hela mitt ansikte sedan tar jag min bi-facil (alltså sminkborttagninsmedel) med en bomullspad och tar bort mitt smink. Upprepar denna process med nya bomullspads tills de inte blir någon färg kvar. Sköljer sedan igen, torkar med en handduk och sköljer till sist igen. Torkar en sista gång. Eftersom jag har fransförläningning nu så behöver jag inte använda den på ögonfransarna. 

2. Sedan använder jag denna ansiktsolja för oljig hud som är helt underbar. Denna har gjort sån stor skillnad. Mitt största tips. Visst kan det kännas konstigt att ta på olja på oljig hud men de blir bara bättre eftersom huden inte får panik och börjar producera en massa olja utan denna ansiktsolja balanserar ut det. Denna tar jag kanske 2 droppar av och tar i ansiktet. 

3. Till sist använder jag denna ansikts lotion som också är super bra för er som har oljig hud som jag. Den försminkar porer och balansersar ut oljerna i huden. Denna tar jag ganska mycket av och applicerar jämnt i ansiktet. Alla produkter från Maria Åkerberg är super bra. När jag använde mascara använde jag deras baby oil till att ta bort det med. Funkar så himla bra och skadar inte ögonfransarna. 

4. Ungefär 2-4 gånger i veckan använder jag mig av denna ansiktsmasken. Den innehåller mint, honung med mera. Den gör underverk och är den enda masken jag provat som faktiskt fungerar. Om jag får dålig hud så lugnar denna ned det något enormt. Ett super duper tips från mig. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas