Emmy's

3 ENKLA TIPS FÖR EN BRA BLOGG.

- En uppdaterad blogg, jo men den vet vi alla är super viktig. Därför är det viktigt att sällan använda sig av tex. söndagskväll och inte blogga efter det. Läsaren blir påmind om när du senast bloggade, även nya läsare förstår att detta är en blogg som ej uppdaterar så ofta. Detta kan du använda om du vet att du fortsätter att blogga kort inpå. 

- Skapa något eget, tänk på att använda dig av olika tankesätt när du väljer att göra dina inlägg. Vad vill man läsa på dagen och på kvällen. Många läser på eftermiddagen så då kan man passa på att skriva lite längre, kanske en recension på något som är aktuellt. Det kan vara så att det är mycket ovärd tid som läggs om du publicerar det mitt på dagen. Sedan på dagen kan man ha bara bilder eller något annat som är lättläst. 

Alla bilder lånade från Weheartit. 

- Skapa kanske veckan blogg, veckans trend, veckans outfit. Något som du alltid publicerar så att läsaren ser fram emot en viss dag. Detta kan vara svårt att hålla fast vid men då kan du alltid variera, eller göra så ofta som det går. 

17 februari 2015 10:18 | TIPS. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas