Emmy's

Ã…RET 2015, DEL 3.

JULI

Min syster gifte sig! Så fint och känslosamt! Ett drömbröllop utan dess like! Resten av juli jobbade jag stenhårt!

AUGUSTI

CPH FASHIONWEEK. En av detta årets höjdpunkter eftersom det verkligen var en dröm som gick i uppfyllelse, jag trodde verkligen aldrig att jag skulle få gå på något sådant men plötsligt stod jag i ett rum med moderiktiga människor förhandlandes om nästa sommarens trender. Det var otroligt häftigt och dessutom så var hela helgen väldigt exklusiv eftersom vi hade ett townhouse som vi bodde mitt i Köpenhamn! Häftigt! 

 

Jag fick skriva en artikel för forme där jag skev om min upplevse!

Jag tog körkort i augusti!! Sjukt kul!

SEPTEMBER

 Lite party och shopping i septemeber. Dessutom för att ej glömma så var det mycket i skolan!

OKTOBER 

 

Vi åkte till Danmark igen, super mysiga dagar med fint väder!

NOVEMBER

I den tråkiga november månaden åkte jag och mamma på spa för att komma bort lite, det var otroligt skönt och trevligt. På höstlovet jobbade jag men sen blev det två dagar vila på spaet!

DECEMBER


åkte ned till göteborg med denna tjejen för att testa på göteborgs nattliv! kul! Senare nu i december har jag firat in julen med familjen och bara njutit av att få vara ledig. Jag har hunnit under detta året dessutom bli företagare, jag har skrivit klart mitt gymnasiearbete och mycket mer! I början på nästa år ska jag dessutom besöka en ny världsdel Asien och besöka landet Thailand i 2 veckor i början på januari. Genom dessa bilder så tänker man oj vilken dans på rosor, men man glömmer bort allt bakom allt också, hur jag vissa dagar gråter för att det är så mycket att göra, hur jag jobbar på kvällarna för att hinna med allt, hur ofräch man kan va vissa dagar, konflikter med vänner och allt där emellan. Detta året har varit fantastiskt på alla sätt och vis, jag känner att jag vuxit faktiskt. Jag har prövat på så mycket roliga grejer, gått på konserter och dansat loss på alla möjliga dansgolv. Livet går upp och ned men detta året måste jag säga varit ett mycket bra sådant. 

Ta vara på det du har, och se vad du har! 

Ta hand om dig! 

29 december 2015 10:30 | VARDAG. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas