Emmy's

ÅRET 2015, DEL 3.

JULI

Min syster gifte sig! Så fint och känslosamt! Ett drömbröllop utan dess like! Resten av juli jobbade jag stenhårt!

AUGUSTI

CPH FASHIONWEEK. En av detta årets höjdpunkter eftersom det verkligen var en dröm som gick i uppfyllelse, jag trodde verkligen aldrig att jag skulle få gå på något sådant men plötsligt stod jag i ett rum med moderiktiga människor förhandlandes om nästa sommarens trender. Det var otroligt häftigt och dessutom så var hela helgen väldigt exklusiv eftersom vi hade ett townhouse som vi bodde mitt i Köpenhamn! Häftigt! 

 

Jag fick skriva en artikel för forme där jag skev om min upplevse!

Jag tog körkort i augusti!! Sjukt kul!

SEPTEMBER

 Lite party och shopping i septemeber. Dessutom för att ej glömma så var det mycket i skolan!

OKTOBER 

 

Vi åkte till Danmark igen, super mysiga dagar med fint väder!

NOVEMBER

I den tråkiga november månaden åkte jag och mamma på spa för att komma bort lite, det var otroligt skönt och trevligt. På höstlovet jobbade jag men sen blev det två dagar vila på spaet!

DECEMBER


åkte ned till göteborg med denna tjejen för att testa på göteborgs nattliv! kul! Senare nu i december har jag firat in julen med familjen och bara njutit av att få vara ledig. Jag har hunnit under detta året dessutom bli företagare, jag har skrivit klart mitt gymnasiearbete och mycket mer! I början på nästa år ska jag dessutom besöka en ny världsdel Asien och besöka landet Thailand i 2 veckor i början på januari. Genom dessa bilder så tänker man oj vilken dans på rosor, men man glömmer bort allt bakom allt också, hur jag vissa dagar gråter för att det är så mycket att göra, hur jag jobbar på kvällarna för att hinna med allt, hur ofräch man kan va vissa dagar, konflikter med vänner och allt där emellan. Detta året har varit fantastiskt på alla sätt och vis, jag känner att jag vuxit faktiskt. Jag har prövat på så mycket roliga grejer, gått på konserter och dansat loss på alla möjliga dansgolv. Livet går upp och ned men detta året måste jag säga varit ett mycket bra sådant. 

Ta vara på det du har, och se vad du har! 

Ta hand om dig! 

ÅRET 2O15, DEL 2.

MAJ

Min syster skulle gifta sig så då hade vi möhippa för henne. En super rolig dag!

Senare på månaden så upplevde jag min första summerburst! Mycke dans och go musik!

JUNI

karneval!

Midsommar!

 

En glad tjej här! En dag på läckö för att fira mamma!

BRÅVALLA!! Sjukaste och världens bästa 3 dagar, rekommenderas stort! Hade the time of my life!!

England! Roadtrippade runt i England i städer så som brighton, bournmoth, London! Det är väldigt fint där!

Det var allt banne mig en fullspäckad månad men fantastiskt kul!!

Sista delen kommer snart! 

ÅRET 2015, DEL 1.

JANUARI 

En ny start var verkligen 2015 och det var början på ett faktiskt väldigt bra år. Något som jag ej då visste skulle ske förstås. Det på började året startade med en skål med vänner och i januari var början för alla 18 års middagar som året skulle bjuda på including me! Först ut var Ebba! 

FEBRUARI 

Eftersom jag har världens bästa familj så fick jag en hel dag av dem i 18 årspresent ! Jag kände mig som en prinsessa den dagen, allt fint dem fixat för mig. Började med frukost, super god lunch, ögonfransförlängning, drink på franska cafet på avenyn och tillsist en super god middag på en resturang med en så vacker vy ut över fina Göteborg. Ja snacka om vilken dag och för att inte glömma så hade min syster bakat en amerikansk oreo kaka!!! Som inte det vore nog så fick jag ett steg närmare möjligheten till min dröm om New York och dessutom fick jag gå Cph fashion week!! 

På min 18 årdag firades det in med drinkar!! Sen senare i februari hade jag min 18-års middag med mina vänner! 

MARS

I mars hängde jag mycket i Göteborg och nya favorit stället blev franska kafét på avenyn if you could not tell. 

APRIL

Jag åkte till Danmark med min familj som vi brukar göra över påsk. Super mys! 

Nästa del kommer inom kort!

 

- - - -

åh sommar......

framöver så är jag totalt panikslagen för jag har gymnasiearbetet kvar och på fredag är det jobb sen Antonia som fyller 18 barr. Wihoo. hej. 

ON MI WAY SOON.

FRIDAY TURN UP

men hallå, vart har jag tagit vägen?? jag vet inte. Jag har inte ens hunnit skriva ett endaste ord på typ hur länge som helst men äntligen kan jag få slänga in ett litet hej en sådan här fredags förmiddag. Vad har egentligen hänt sen sist? Ja, jag har blivit företagare och driver nu mera ett företag med 3 andra tjejer, (lansering är snart på g, vår webbshop måste fixas till), sen har jag numera 2 jobb, ett jobb där jag levererar böcker och sköter administrationen och ett annat där jag likväl arbetar administrativt med anställningsavtal (hallå hur vuxet?). Dessutom skriver jag mail varje dag till olika klädföretag i hopp om att få intervju till mitt gymnasiearbete som handlar om entreprenörer och framgång på webben. Cool hey?

I helgen så kommer jag fara ned till göteborg för konsert, kalas och jul på liseberg. Kommer verkligen bli super mysigt. Nästa helg (om jag inte sätter in min tandställning, juste glömde berätta det att det ska jag få snart...) så ska vi dansa benen av oss på göteborgs dansgolv och kanske ta en å annan drink. Kul! 

Nä måste packa nu. hey 

Upp