Emmy's

LET'S GO.

Hej! 

Mitt i all glädje så kom gråten, SMINK PÅ TRÖJAN. Det hände. Såklart att det hände. Så detta fick jag slänga ihop på några minuter och bestämma mig för att det fick funka. Glad blev jag inte, såklart att jag skulle klanta till det men detta fick helt enkelt bli bra. Punk slut. Inga bra bilder blev det heller men vad gör det. Nu ska jag i alla fall iväg, totalt förvirrad men exalterad. Köpenhamn fashionweek here i come. kram. 

TOWNHOUSE CPH.

Hej, framme i Köpenhamn i det townhouset vi hyrt! Jag var bara tvungen att visa några bilder på detta för hur fint är det inte? Vill stanna här förevigt, kan ej förstå att några bor såhär hela tiden. Nu har vi alla fall packat upp och lagat middag, och slappar just nu. Alla förberedelser inför morgondagen är snart klart och sen är det äntligen dags för det jag väntat på i hundra år, fw!! 

Jag kommer uppdatera mer imorgon innan vi åker iväg! Kram ♥

FW.

Nu är fashionweek runt hörnet och idag åker vi!! Mer uppdatering blir såklart inom kort. Kram. 

WEEKENDMODE.

WEEKENDMODE ON. 

För inspiration och motivation läser jag om franska trender, skrollar igenom pins på pinterest och försöker läsa mig in på cph fw. Fashionemode turn on. Bara några få dagar kvar #countdown.