Emmy's

FASHIâ—ŠN REVEALS

- Jag äger inte en vanlig svart kjol, inga normala svarta byxor, ingen vanlig svart t-shirt eller ärligt talat inte en ända normal t-shirt. Basic införskaffning borde bli ett måste. 

- Det plagg jag känner mig mest obekväm i är shorts. Mår så kasst om jag har shorts och föredrar inte att ha det.

- Vill kasta ut allt preppy, alla klassiska plagg och köra på en mer " coolare, edgy " stil framöver. Men vågar inte riktigt släppa taget. 

- Liten pinsam fakta, men min favorit t-shirt i rött som har tycket de" i love mozarella" som jag fått av min bror. Älskar som ni förstår mozarella och det är den bästa t-shirten att sova i. Ett ful plagg som jag aldrig kommer att slänga, så är det bara. 

- Jag rensar ut kläder antaligen var tredje vecka.. tycker inte om att ha en full garderob fylld där jag inte kan se vad jag har. Så om jag inte rensar ut så flyttar jag kläder, tillexempel sommarkläder och vinterkläder, höst, vår. Så min garderob är alltid i rätt årstid. 

- Jag hade ett sko beroende ett par år tillbaka men jag är inte i ett lika abstinensläge längre (totalt överdriv). Det har lugnat sig.

- Mina strörsta klädinspiratörer är Olivia Palermo, Millie Mackintosh, Kristina Bazan. Det var dem jag kom på just nu men har många fler.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas