Emmy's

REVIEW - FOUNDATIONS.

DREAM WONDER NUDE: Det blir tyvärr ett stor nej för min del. Varför? I serien hade dem inte en speciellt grön/gul aktig ton utan mer rosa/orange toner vilket gör att denna blir väldigt orange på mig. Dessutom är formulan väldigt rinnig, och den torkar in i huden på en sekund vilket gör att det ser väldigt ojämnt ut om man inte hunnit blanda in den innan den torkar. Denna foundation är väldigt tunn, vilket gör att den inte ser så mycket täckning, och den innehåller en massa Alkohol som gör att huden blir uttorkad, och då får man finnnar. Nej, som ni hör så är denna foundation verkligen inget för mig eftersom jag vill vara återfuktad och inte torr och matt. Men självklart går det att använda denna under korta tider, om jag bara ska göra något då jag vet att jag ska snart hem igen så funkar den helt okej, men den är verkligen inte ett första val. 

Därav 2/5

Pris: 149 kr. 

EXI Foundation: Jag var väldigt sugen på att testa denna så jag beställde den eftersom den är anpassad för oliv/gul tonad hy, men jag fick en lite för mörk färg, men det var rätt ton. Jag tycker verkligen om denna för att den är inte super täckande men ändå lagom så att det ser jämnt och fint ut. Den är inte så rinning i konsistensen, men den torkar in lagom fort. Denna är mycket återfuktande, vilket är ett stort plus, för den innehåller ingen alkohol som gör så att huden blir uttorkad. Den är helt enkelt bra. Den är fortfrande inte den bästa foundation någonsin men ändå en bra foundation. Minus på denna är att man måste beställa den.  

4/5. 

Pris: ca. 200 kr. 

Lite tråkigt att bilderna inte riktigt fångar hur rosa/orange wonder nude foundationen är till skillad från ex1 foundationen. Det syntes en stor skillnad, och dessutom blev det skillnad när jag tog på olika puder på. Makeupstore pudret gjorde att foundationerna blev ljusare, och med maxfactors translucent powder blev foundationerna mycket mörkare. Detta är kanske inte något man tänker på men pudet gör en stor skillnad, jag är puder hataren nummer ett så jag vill använda så lite puder som möjligt så nu ser jag att jag måste hitta något puder som gör så att färgen på foundationen inte ändras. Jag kan slänga in ett tips också som ni ser så matchar inte foundationen min hand, utan när man testar foundations så testar man mellan halsen och kinden. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas