Emmy's

- KOSTER -

Hi folks. Ja då var redan lördagen slut men den har verkligen varit bra. Vi åkte ut till kosteröarna för att fira min syster. Det var jätte trevligt där ute och när vi var påväg hemåt började solen skina. Vi gick även runt lite i Strömstad och vi strömstas badhotell som vi bott på tidigare. Så fint där. När vi var påväg hem så stannade vi till på o'learys för att äta middag, jag åt jättegod pulled pork! Bland det bästa jag vet. Nu är vi hemma igen och jag vill redan gå och lägga mig för måste ladda upp inför imorgon för då blir det plugg. 

Btw, VISSTE NI ATT?

- Jag la ut en annons på mina hunterstövlar, gissa hur många som hörde av sig? 22 personer... helt sjukt.. 610 visningar på annonsen. Allt detta på mindre än två dagar..

- Jag har fått en visdomstand, vilket gör fruktansvärt ont.

- Jag har en inlämning i religon tills imorgon kväll och jag har inte börjat. <333

- Idag kom jag på vad jag ska göra för något på framtida uf företag!

- SMOOTHIE KIND OF DAY -

Hällo lövis. Jag är trött, fruktansvärt trött. Ögonen hänger inte med, ungefär så. En liten life update här, livet rullar på som vanligt. Jag har hunnit fria Rebecka, tagit hål i örat, haft extra matte, sprungit cooper och en gång utöver det, haft historia prov, spa dag och idag sånglektion. Det har varit lite utav allt. Sitter vid datan och får lite små ångest över att jag än inte börjat med religions inlämningen. Det får bli på söndag likaså övning inför företagsekonomi prov. Det ska bli skönt med fredag, bara den känslan och krypa ner i soffan med filt och idol framför sig! På lördag ska vi till en ö någonstans (?!) för vi ska fira min syster! Så hel familjen träffas där! Ska bli mysigt som vanligt! Annars så vill jag ge lite torsdags pepp till oss som kämpar i skolan, tänk på alla positiva saker som man får ut av det. Ha en bra kväll!

- MIX -

/ lite hemma spa dag / tog hål i örat igår, älskar det! Så ful bild :( /

/Så fin målning hos syster/

/ Vi fixade iordning en överraskningsmiddag för Rebecka som fyllde 17 barre. Blev lyckat och en så bra kväll! /