Emmy's

- FROM LONDON -

Detta fick jag när mina föräldrar när dem var i London för några dagar sen! Så glad för allt och gulligt att dem har gått runt och shoppat åt mig. Förlåt om inlägget blev lite rörigt och stelaste poserna men så fick det bli. Så glad för detta, tacksi. ♥

- MY ROOMY HAS CHECKED OUT -

Kommer kännas konstigt att inte ha Ebba hemma längre haha. Nu blir allting back to normal again. Har verkligen varit mysigt och en massa god mat har vi käkat. Vi har verkligen tagit det hel lugnt, sett på filmer och haft det alllmänt chill. Gonnna miss it. 

- VARDAGSFIRANDE -

Nationella idag och vi gick sluta vid 10 så jag och Ebba lyxade till det med lite smått och gott! Blir en lugn dag idag! Ha det fint kram

- I HAVE A GUEST -

Hej, tjenare , hallå! Uppdaterat under helgen har jag hunnit med men har inte hunnit tagit mig tid att skriva. Ebbi bor hos mig tills på tisdag vilket är uber mysigt. Hade även reb, anti och id här i fredags då vi tog hem lite god sallad och pratade hela kvällen. Härligt. Idag har verkligen varit en urusel dag, den slår nog rekord eftersom vi har en uppsats som ska vara inlämnad om 2 timmar typ... sitter fortfarande med den. Kaos. Annars så är det nationella imorgon sen är vi lediga resten av dagen så då ska jag och ebba fira! Ha det fint.

- POPCORNMASKIN -

Såg dessa små popcornmaskinerna på members.com och tyckte verkligen att dem var urgulliga. Kanske vore det den perfekta roliga presenten till någon. Utebio och en alldeles egen popcornmaskin, ganska romantiskt i mina ögon. För att köpa den måste ni bli medlemmar på members.com först, där hittar ni little bambino!

- A GUIDE TO EFFORTLESS CHIC -

Fullkomligt älskar denna boken. Fick denna av E & M från när de var i Paris. Den är den sötaste boken någonsin med massa bra tips och snygga outfits som bara är så klockrena. Mode hjärtat bultar några extra gånger varje gång jag läser den och jag drömmer mig bort. Nu vet jag alla hemlisarna som de i Paris inom mode branchen använder sig av. De ni. Kanske tar och skriver några tips från boken snart så kan ni också få ta del av dem men några sparar jag till mig själv haha. 

- GINA SPRING -

GINA VÅR


Efter frukosten så kilade vi vidare (i våra pajmaser) till Gina som var helt fyllt med fina nya vårplagg. Här ser ni några. Tycker det känns något wilfox inspirerat vilket är toppen.