Emmy's

- SERIETIPS -

THE CARRIE DIARIES:

 

" Vi möter en ung Carrie Bradshaw, världskänd från tv-serien Sex and the City, då hon lämnar det trygga småstadslivet och möter sin första stora kärlek – Manhattan. Året är 1984 och den 16-åriga Carrie och hennes syster Dorritt har nyligen förlorat sin mamma. Deras pappa Tom, som inte riktigt vet hur han ska hantera två hormonstinna tonårsdöttrar, föreslår att Carrie tillbringar några månader som praktikant på en advokatbyrå. Carrie har inget emot att byta

- Mitt favorit program just nu måste jag ändå säga. Det är den perfekta blandningen av drama, mode, New York och kärlek. Mitt tips om du gillar en riktigt tjej serie så som gossip girl så ska du verkligen se denna. 

 

90210:

 

" Följ med till West Beverly High, drama, droger, svek och lögner. 90210, USA:s mest ökända adress, blir bara hetare. Missa inte skandalerna och syskonbråken när relationer testas, graviditeter fejkas och ryktena färdas lika snabbt som sms:en. Häng med på alla de 22 oförglömliga avsnitten av tidernas hetaste TV-serie."

-  Den här passar dig som verkligen gillar drama och riktiga highschool bråk. Såg klart alla säsongen för ett tag sedan, det var verkligen värt att kolla klart och det är alltid lika spännande att se vad som händer i Bevely Hills. 

 

VAMPIRE DIARIES:

 

" Vampyrer finns mitt bland oss och den populära Elena Gilbert får snart snart bekanta sig med dessa på nära håll, när två vampyrbröder startar ett kärlekskrig om hennes hjärta. Elena är den typen av tjej som tjejer vill vara och killar vill komma närmare. En dag börjar en ny elev på skolan, Stefan, som verkar förstå Elena på ett djupare plan. Men Stefans onde bror Damon gör allt för att få Elena för sig själv och hans motiv är allt annat än hederliga. "

- Jag vet att många har fått uppfattning om att serien är läskig men tro mig, klarar jag av att se på VD kan jag lova att du också kommer att klara det. Jag som är jätte känslig klarar av det! Tur för mig för denna serien är verkligen så himla bra. Kan lova att du kommer sitta helt fast klistrad! Det är verkligen en jätte spännande och spännande story. För dig som gillar spänning.

 

GOSSIP GIRL:

 

"Gossip Girl utspelar sig i de lyxigaste kvarteren i New York där ungdomarna aldrig oroar sig för pengar. Men även här finns problem under den polerade ytan och intriger tillhör vardagen för både ungdomarna och deras föräldrar."

- För er som har missat, eller av någon konstig anledning inte har sett Gosspi Girl än så säger jag bara: GET STARTED. Finns inga ord för hur bra denna serie är, allt drama, dyra kläder och lyxiga fester. En klockren serie.

 

 PRETTY LITTLE LIARS:

 

"Fyra vänner återförenas för att kämpa mot en okänd fiende som hotar att avslöja deras största och mörkaster hemligheter. Skvaller frodas bland dyra bilar, stora herrgårdar och perfekta trädgårdar i den praktfulla staden Rosewood i Pennsylvania. Här har alla någonting att dölja. De fyra vännerna Spencer, Hanna, Aria, och Emily har glidit ifrån varandra, men återförenas efter att deras bästa vän, gruppens ledare, försvinner spårlöst. De börjar snart få 

- En riktigt bra serie, en väldig massa spänning fyllt med ledtrådar och för nog att vi alla leker dektetiver uppe i våra hjärnor. En serie som passar dig som älskar spänning, kärlek och även lite drama.

 REVENGE:

"Emily Thorne vet vad hon vill. Att glömma och förlåta är inte hennes melodi. När hon anländer till The Hamptons, semesterort för USA:s rika och berömda, är Louis Vuitton-handväskan fylld till brädden av kyligt planerad vedergällning. Nu ska de som förstörde hennes pappas liv och gjorde barndomen till ett helvete få betala. Likt den grekiska hämndgudinnan Nemesis väger och mäter Emily Thorne sina fienders gärningar för att sedan låta repressalierna fräta 

 

 

Tänkte att det var lika bra att göra ett inlägg såhär för jag fick en fråga om jag kunde tipsa om serier så tänkte att alla kunna få ta del av mina tips- Hoppas det var till någon hjälp. Kramar♥ 

24 januari 2014 04:17 | TIPS. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas