Emmy's

- HÅLL I ERA SAKER, FÖR VI RÖR OSS BLAND SNATTARE -

Idag hände något väldigt sorligt, blir så arg. Vet inte vad jag ska säga med ord hur arg jag är över att någon snodde min mobil idag. Jag hade inte använt mobilen på hela dagen, sen när jag kommer hem ser jag att dem inte var hemma som jag trodde så jag snabbade mig tillbaka till skolan. Hade percis kollat på "hitta min iphone" och det stod att den skulle vara där.  Men hittade den inte.

När jag kommer hem ser jag att den har för flyttat sig till rececentrum, någon har alltså tagit med sig min telefon och har snott den. Vandrat runt med den påslagen. I min panik sätter jag på alarmet för en kompis var där på receså jag tänkte att den skulle höras. Personen måste fått panik eftersom larmet låter riktigt högt och inte som en vanligt ringsingnal så efter jag hade spelat upp larmet ett par gånger så försvinner den ifrån "hitta min iphone".  Så nu är den spärrad. Fick gå till polisen för att även kunna spärra mobilen, blev väldigt dramatisk. 

Nu är jag tillbaks från stallet och börjar tänka på att man rör sig bland snattare. Jag måste alltså ha gått bakom eller framför personen som gått till rece med min mobil i handen. Hoppas personen åker fast.

14 januari 2014 17:50 | VARDAG. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas