Emmy's

- HAIR STUFF -

 

SHAMPOO 

Eftersom mitt hår är ett ända stort fluff och är väldigt strävt (om man kan säga så) så därför behöver jag något som kontrollerar det. Aussie miracle shampoo för frissigt hår är den perfekta lösningen. Det bara passar mitt hår så bra. Jag kan inte ha shampon som ger en massa glans för då blir mitt hår väldigt konstigt (platt & får ett annorlunda utseende). Så aussies passar perfekt. 

Hittade det perfekta shampot i Italien som luktade grapefruit och självklart har jag aldrig hittat det igen. Det var sorligt när den tog slut.

 

CONDITIONER

Är också från aussie. Tycker det också fungerar väldigt bra. Det ända dåliga jag kan säga om aussie är att flaskorna är väldigt små och tar slut fort. Det finns inte på vanliga matbutiker eller så utan finns på t.ex Åhlens vilket är lite störande ibland. Som tur där jag bor är Åhlens precis bredvid.

 

HEATPROTECTANT 

Använder jag också från Aussie, har inte provat sådär jätte många värmeskydd så kan inte dirket jämföra dem med detta. Tycker i alla fall att det fungerar riktigt bra. 

 

HAIR OIL 

Denna är helt ny från Gliss, men jag inte hunnit testa den speciellt mycket. Skulle väll inte säga att jag är helt nöjd med de få gånger jag använt, tror jag ska testa något annat. Innan hade jag en olja som fungerade bättre så ska föröska hitta den igen. Denna finns i vanliga matbutiker.

 

DRY SHAMPOO

Denna är från Batise, och denna är jag helt nöjd med. Dock använder jag inte den jätte ofta men det kan vara bra om man inte har tid för att tvätta håret. Gillar verkligen att det går att köpa för brunt hår eller blondt hår för då blir det inte det där "vita" eller "dammiga" utseendet. 

 

HAIRSPRAY

Använder väldigt sällan hårspray eftersom jag inte plattar eller lockar mitt hår till vardags. Blir det att jaq använder hårspray blir det denna från Resq. Jag gillar inte när håret "klenar" ihop sig eller att det bara blir hårspray bara på ett ställe om ni förstår vad jag menar. Tycker denna är helt okej bra, finns många som jag gillar men denna funkar bra. Vet tyvärr inte vart denna är köpt.

 

På måndag så kommer ett inläg om vad som är bäst för ditt hår, lite tips och enkla styling tips till vardags. Håll utkik!

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas