Emmy's

- NO DRESS FOR NYE? -

PANIC, WHAT TO WEAR ?

Har du inte hunnit fixa nyårsklänningen eller den perfekta klännigen till jul/nyårsfesten ? Här är min lilla guied till dig som varken har tiden eller pengarna att kasta sig ut på stan och försöka hitta någon. 

TIPS

♥ Börja med att lägga ut alla tänkbara plagg som skulle kunna passa inför nyår eller vad det nu kan vara. 

♥ Försök och se olika grejer i garderoben som du kanske inte brukar använda så ofta, kanske finns det en liten festligar klänning som du kan använda som kjol och slänga över någon fin blus? Tänk utanför det vanliga. 

♥ Om du inte vill göra på något helsvart så försök hitta någon festlig, kanske leopardblus och någon neutral kjol? 

♥ Pröva allt du har lagt fram, mixa och matcha. 

THE LITTLE BLACK DRESS. 

Det bästa tipset är att ta fram en svart klänning om du har det. En väldigt bra utgångspunkt om de andra plaggen bara inte lyckas funka. Utifrån den kan man alltid piffa upp med olika grejer.

♥ Leta upp på antingen weheartit, kanske pinterest på häftiga håruppsättningar som du kan försöka efterlikna, eller något annat som du kanske kommer på skulle passa bra till din klänning. 

♥ Sök på youtube efter någon häftig sminkning som skulle passa.

MATCHA?

♥ Hur ska man tänka när man matchar olika plagg då? Prio ett för mig är att tänka såhär: färgerna. Vilka färger brukar passa bra och finns det något guld eller silver på plagget? Silver goes with silver, gold goes with gold. THE RULE. Kör på ett säkert kort om det känns orsäkert. Snapchatta vännerna på de outfits du tänkt exempelvis. 

♥ Att köra på en jacka över klänning kan också funka, testa med de jacker du har hemma och se ifall det skulle funka att ha till. Om man ska gå ut eller annat så rekomenderar jag att ha någon snygg jacka och ett stilrena svarta boots klackar. Om du har knähöga stövlar kör definitivt på det!

LESS IS MORE

♥ Vill du inte vara superuppklädd på nyår och vill känna dig bekväm? Då är bästa alternativet att ta någon piffig stickad tröja och kanske ha någon exempelvis glittrig klänning under som du haft under de tidigare åren. 

♥ Om man hittar noll kläder att ha på sig? Fråga vännerna eller kanske systern om de kanske har något som skulle funka. 

SKOR?

♥ Har du panik för skoval? Försök att hitta några enkla svarta skor, det passar till allt! Om du inte har några själva kanske din mamma eller vännen också har några som skulle funka. 

♥ Skorna kan göra stor skillnad, så välj med stil. Ta något som du känner dig bekväm i och faktisk kan gå i. 

Hoppas detta kanske hjälpte någon där ute. Kram

23 december 2014 14:06 | TIPS. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas