Emmy's

- SER FRAM EMOT -

MILEY CYRUS BANGERZ TOUR - spontanaste någonsin men jag och Alli bestämde oss i sista sekund för att gå på konserten och jag är ap taggad. Tror att det kommer bli sjukt fett och hört att hennes konserter är spektakulära med en massa coola framträdanden. Stockholm stad tredje gången gilt detta året, huvudstaden är en favorit. AH, låt tiden gå fortare.

PORTUGALDagen efter skolavslutningen åker vi först till Köpenhamn och stannar där en natt, går runt och kikar lite innan vi flyger över till Lissabon. Portugal's huvudstad. Vi stannar där i 4 dagar för att upptäcka staden lite, shoppa och kika på de mesta sevärdigheterna. Sedan hyr vi en bil och drar ned till Portugals kust, i Algarve där vi kommer stanna i 10 dagar. Längar efter pool, varmt vatten, shopping, värme, solbränna, hotellfrukost, storstadsrus och stränder. Ser fram emot att blogga därifrån! Har även tänkt att passa på att pröva på att surfa eftersom portugal är känt för sina surf stränder osv. Har varit så sugen på att testa det så får hoppas på att jag vågar. Tillbaka till Lissabon igen och flyger tillbaka hem igen för då väntar ..........

SVENSK SOMMAR - det är aldrig fel. Nu får jag hoppas på att jag har fått mig ett sommarjobb så jag har något att skriva på CV när jag börjar söka helg jobb när jag blir 18. Vore ju bra det. Hoppas jag på att vi kommer iväg till malmö i sommar, jag & alli. Planerat detta ett tag nu så det vore riktigt schysst. Annars så hoppas jag på sköna kvällar med kompisarna, spontanitet, någon helg resa eller någon mindre festival (maybe?) och på att få färg haha. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas