Emmy's

-NEW YEAR'S EVE DRESSES-

Klantig som jag är så kommer jag tyvärr inte ihåg vilken som är från vilken sida, men jag vet att den klänningen längst ned till vänster är från Nastygal och kjolen är från Hunkydory. Jag var även inne och kikade på Nelly, Bubbleroom, topshop .

Klippte ihop några klänningar jag hittade när jag var ute och kikade på lite klädsidor, tyckte dem var lite söta. Själv skulle jag gärna kunna tänka mig kjolen från hunkdory men hur ofta använder man en sådan tänker jag i nästa sekund. men klart man vill ha en :) 

Det kommer gå fort, snart kommer det var dags för nyår och då vill man ju verligen ha en ny klänning inte sant?? Själv är jag absoult aldrig i godtid med något så kanske är redan dags att inskaffa sig en nyårsklänning. Vad jag tycker är bäst är när man kan kombinera en klänning så man kan ha den till julafon och Nyår, kanske bara byta hårfrisyr eller accesoarer. Var väldigt längesen jag var ute och kika på alla modesidor som finns och oj vad man inte kan sluta, haha. Så skoj, tror jag ska kolla vidare och se om jag kanske hittar någon klänning. Har ni hittat er? 

26 september 2013 16:51 | OUTFIT. |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas