Emmy's

-DAY 1-

Två låtar jag älskar:- Cannonball 


Ja där har vi låten som verkligen har vunnit mitt hjärta, tycker verkligen om den from the bottom of my heart. Hans röst är så sjukt soft och den är bara så lugnande. Eftersom jag är en akustisk fan så är detta helt klart min smak. Låten är så äkta på något vis, mer än så behövs ej sägas.


-Låtsas som det regnar


Åh denna låt är verkligen så så vacker, självklart är det inte en låt som jag har lyssnat på så värst länge men tycker den verkligen är så fint. Så mycket känslor och en sån fin text. Ja , verkligen fin.


Två låtar jag hatar : - Dancing on my own.

Lyssna nu, bara för att jag inte råkar gilla just de här låtarna så menar jag inte att ni får göra det, ni får absolut gilla dem men bara säger det om det vore så att ni gjorde det! No efense om ni råkar gilla dessa låtar!

Just denna låten är nej nej nej, det är verkligen inte alls några vackra toner i denna sång enligt mig. Dels att den ALLTID spelas på radion när dem inte har något annat att spela ska de alltid dra denna gamla lilla låt. Kan inte riktigt föklara varför men det är något som bara skriker nej kring denna sång, varje gång den spelas i radion i bilen får jag verkligen panik över den sången. Ett solklart nej på denna sång.


-Nossa Nossa 


Sen kommer vi till den här gamla topp låten. Oj oj oj, nej, nej, nrj. Jag kan inte här heller sätta fingret på hur dåligt denna är. Den går bara om och om och om igen. NOSSA NOSSA AI SE EU TE PEGO osv. Jag tror också att alla tyckte denna var "as bra" och då ville jag har lite tvärtom känsla över denna låten och nu när jag hör den skrattar jag mest, jag helt enkelt avskyr låten.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas