Emmy's

- BAG'S -

Hej, jag tycker det är svårt att kombinera tjocka vinterjackor med väskor, skulle du kunna tipsa om det? Gärna billigare alternativ! :)

- Självklart kan jag föröska tipsa om det. Jag ska säga att jag tycker det är riktigt svårt att få till en bra kombination, det blir lätt att allting blir lite too much. När man har en tjock jacka tycker jag det är snyggast att ha en axelbandsväska som är något större där du får plats med verkligen allt. Vad som är etta på min lista är att allt ska få plats, böcker, dator mm. Nummer två är att den ska vara snygg såklart och även att den ska vara lätt att bära (om ni förstår vad jag menar).

Nu har jag kikar runt lite och det var faktisk ganska svårt för jag ville ha några som inte är de mest vanliga. Vissa har mer färg och andra är mer neutrala.Vad väskan ska va för färg är helt upp till dig men tänkt på att matcha till din jacka och dina skor. Viktigt.  Ja som sagt var det ganska svårt att hitta men här kommer några , något större väskor.  

Det bästa tipset är nog att kika runt på olika sidor, hitta något som passar dig. Jag har hämtat dessa från polyvore, där finns verkligen alla slags möjliga väskor så kika där. Finns ju även andra tusen sidor såklart!

1. Mango  2. Zara 3. VI VI VEE 4. Fashion conscience 5. Forever New 6. Zara  7. Wearhouse 8. Fashion conscience

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas